Kategória

Programajánló

szerelmesek miséje
Egyéb, Programajánló

Valentin-nap helyett mise?

A fiúk rémálma, a lányok rózsaszín felhője a Valentin-nap (sokszor). Megint egy amerikai ünnep, mély tartalmak nélkül, amikor biztos minden kapcsolatban élő leányzó kap valamit, biztos minden fiú agyal, milyen rózsával kreatív aprósággal lepje meg kedvesét, aztán az utolsó pillanatban vesz egy plüssmackót csokor virágot. Egy hónap múlva eljön ez a nap. Nézzünk valami alternatívát!

Olvass tovább

Krúdy Tamás
Programajánló

Van-e (szexuális) élet a házasság után?

– Te keresztény vagy? – Igen. – Annyira, hogy nem is szexelsz házasság előtt? – Ez a párbeszéd sokszor előkerül a kevésbé szégyellős ismerősökkel, akik nem hívők. Hívők között meg aztán főleg téma, előadások és hétvégék vannak a házasság előtti tisztaságról, Testünk Teológiájáról. Jó, jó, de mi van utána? Szupernek ígérkező beszélgetésről jelentünk nektek, aki teheti, menjen el! A vendég Krúdy Tamás újságíró, és a PárKatt katolikus társkereső egyik alapítója! Olvass tovább

Szerelem, szexualitás, Isten
Programajánló

Szerelem, szexualitás, Isten (programajánló)

Szerelem, szexualitás, Isten… Testünk Teológiája… Egyház… Határok… Szabályok vs. Szabadság…
Mindig nagyon sok komment érkezik a szexualitással kapcsolatos cikkeinkhez, ezért gondoltuk, hogy megosztunk veletek egy nagyon jónak ígérkező programot. A szombathelyi lelkinapon jövő héten nem csak előadások lesznek, hanem személyes tanúságtételek, kiscsoportos beszélgetések, kérdezz-felelek, lehetőség a találkozásra régi és új arcokkal.
Sok szeretettel ajánljuk Nektek a Szombathelyi Egyházmegye és a Renovabis programját!
Akinek ez messze van, nézzen utána a budapesti lehetőségeknek!

Olvass tovább

Programajánló

Holnap este ifjúsági TŰZ evangelizáció a Párbeszéd Házában

A 777 indulásának első programajánlója  az áprilisi ifjúsági Tűz evangelizáció volt. Isten akkori nagy sikerére tekintettel a szervezők ismét megrendezik a kifejezetten fiataloknak szóló alkalmat, ezúttal holnap, október 22-én 18 órakor lobban lángra a TŰZ a Párbeszéd Házának félemeleti nagytermében ( 1085 Bp. Horánszky utca 20.). Olvass tovább

Hirling Zsolt
Programajánló

A 777 pódiumbeszélgetése Hirling Zsolttal

Néhány héttel ezelőtt készített interjút Hirling Zsolt világ- és Európa-bajnok evezőssel a 777, amelyet 25 ezernél is többen olvastatok el. Ezúttal személyes lehetőséget is biztosítunk arra, hogy meghallgassátok a három olimpiát megjárt sportoló tanúságtételét péntek délután a főváros szívében.

Olvass tovább

Programajánló

MEHR2017 – Egy konferencia, ha többre vágysz!

Van egy hely, ahol az év 365 napján 24 órában imádkozik valaki. Ez a németországi Augsburgban létrehozott Gebetshaus, azaz Imádság Háza. (Európában több ilyen „intézmény” is van egyébként.) Vezetője, Johannes Hartl megálmodott egy konferenciát is, két fő pillérrel: tanítás és dicsőítés. Ezen kívül persze van kápolna szentségimádással, könyvvásár, mini kiállítás, az Imádság házának meglátogatása, stb.
És hogy miért ad ez olyan sokat? Elmondom!

Olvass tovább