Rólunk

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözlünk a 777 oldalán! Hogy mit kell tudni Rólunk és honlapunkról?

Nagy álmunk vált valóra, amikor 2016. április 4-én elindult a 777blog.hu hír – és blogoldal: egy olyan honlapot álmodtunk meg, amilyenek az oldalnak a szerkesztői és a szerzői: vidám, de amikor szükség van rá komoly, optimista, az életre nyitott, de mindenekelőtt keresztény.  De vajon kinek is szól ez az oldal? Mindenkinek, – legyen az hívő, vagy (még)nem hívő – aki nyitott azokra az értékekre, amelyeket képviselünk.

A 777 szerkesztői és szerzői a keresztény történelmi egyházakhoz tartoznak: többségünk római katolikus, de van közöttünk református és evangélikus is. Célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan oldalt, amely korábban még Magyarországon nem volt: a keresztény értékek mellett elköteleződve híreket közlünk, interjúkat készítünk, blogolunk, zenét ajánlunk, programlehetőségeket mutatunk be.

Két nagy pillérünk a hírek – amelyek kerülik a napi politikát, de nem apolitikusak, – valamint a blogok, amelyekben szerzőink írják le véleményeiket, avatják be az oldal olvasóit életükbe. Vannak közöttünk egyházi és világi személyek is, különböző korosztályból, de nagyon hasonló értékrenddel. Facebook oldalunkon napi bátorításokat, igéket, szép és érdekes képeket és rövid gondolatokat is közzéteszünk.

Részletesebben a főszerkesztői interjúban olvashatsz rólunk és az oldal születéséről.

Kedves Látogató, reméljük, hogy írásainkat örömmel fogod olvasni, ismerőseidnek pedig bátran ajánlani ennek a kis szerkesztői csapatnak a nagy álmát, a 777blog.hu oldalt valamint Facebook oldalunkat!

Kérdéseiddel, javaslataiddal fordulj hozzánk bátran a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken!

Áldott időtöltést kívánunk!

A 777 szerkesztői és munkatársai: