Rólunk

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözlünk a 777 oldalán! Hogy mit kell tudni Rólunk és honlapunkról?

Nagy álmunk vált valóra, amikor 2016. április 4-én elindult a 777blog.hu hír – és blogoldal: egy olyan honlapot álmodtunk meg, amilyenek az oldalnak a szerkesztői és a szerzői: vidám, de amikor szükség van rá komoly, optimista, az életre nyitott, de mindenekelőtt keresztény.  De vajon kinek is szól ez az oldal? Mindenkinek, – legyen az hívő, vagy (még)nem hívő – aki nyitott azokra az értékekre, amelyeket képviselünk.

A 777 szerkesztői és szerzői a keresztény történelmi egyházakhoz tartoznak: többségünk római katolikus, de van közöttünk református és evangélikus is. Célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan oldalt, amely korábban még Magyarországon nem volt: a keresztény értékek mellett elköteleződve híreket közlünk, interjúkat készítünk, blogolunk, zenét ajánlunk, programlehetőségeket mutatunk be.

Két nagy pillérünk a hírek – amelyek kerülik a napi politikát, de nem apolitikusak, – valamint a blogok, amelyekben szerzőink írják le véleményeiket, avatják be az oldal olvasóit életükbe. Vannak közöttünk egyházi és világi személyek is, különböző korosztályból, de nagyon hasonló értékrenddel. Facebook oldalunkon napi bátorításokat, igéket, szép és érdekes képeket és rövid gondolatokat is közzéteszünk.

Részletesebben a Főszerkesztői interjúban olvashatsz rólunk és az oldal születéséről.

Kedves Látogató, reméljük, hogy írásainkat örömmel fogod olvasni, ismerőseidnek pedig bátran ajánlani ennek a kis szerkesztői csapatnak a nagy álmát, a 777blog.hu oldalt valamint Facebook oldalunkat!

Ha kérdésed lenne vagy észrevételed az oldallal kapcsolatban, akkor kapcsolat menüpont alatt elküldheted nekünk az üzenetedet.

Kellemes időtöltést kívánunk!

A 777 szerkesztői és munkatársai:

Bartos Lídia Lelle
Bese Gergő atya
Bonifert Rita
Dallos Bence
Dallos Virág
Forintos Bence
Cseh Barnabás
Harmati Dóra
Herényi Márk Barnabás
Hodász András atya (Ifa)
Kunszabó Anna
Kunszabó Eszter
Lábánné Hollai Katalin
Martí Zoltán
Téglásy Nóra
Vágvölgyi Gergely

…és még jópáran csatlakoznak majd hozzánk.

Külső munkatársaink:

Balicza Iván evangélikus lelkész
Gergely Kinga
Grafikus és fordító önkéntesek, akiknek szintén nagyon hálásak vagyunk.

Kérdéseiddel, javaslataiddal fordulj hozzánk bátran a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken!