2024. 03. 14.

„Te elveszed a világ bűneit!”- nagyheti imaestet szervezünk!

Tegyük le együtt életünk nehézségeit nagyhét kezdetén! Március 25-én, az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomba hívunk Benneteket, hogy gyónási lehetőséggel, dicsőítéssel és szentségimádással egybekötött lelki esten vegyünk közösen részt.

Legyen ez a nagyhét más, mint az eddigiek! Egy megállás, hogy merre tartunk. Egy hálaadás, hogy meg lettünk váltva. Egy csend, hogy feltegyük magunkban azokat a kérdéseket, amelyeket hosszú idő óta nem merünk.

Tegyük le együtt életünk nehézségeit nagyhét kezdetén! Március 25-én, a belvárosban található Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomba hívunk Benneteket, hogy gyónási lehetőséggel, dicsőítéssel és szentségimádással egybekötött lelki esten vegyünk közösen részt. A tanítást Horváth Zoltán plébános, esperes mondja. A zenei szolgálatot a Boangerész Zenekar adja.

hirdetés

Hisszük, hogyha közösen Istent keressük, letesszük Elé a terheinket, imádkozunk és dicsőítjük Őt, annak óriási ereje van. Nemcsak az egyéni életünkre nézve, hanem az egész országra kiterjedően.

Március 25-én hétfőn 19:30-kor várunk Benneteket szeretettel!

A Facebook-eseményünket ITT találjátok.

Programajánló
hirdetés