2022. 11. 30.

“Jöjj, hívunk jöjj” – adventi imaestet szervezünk Fábry Kornél atyával

Szentségimádással egybekötött adventi imaestet szervez a 777 csapata december 5-én, hétfőn este a Szent István Bazilikában. A tanítást ezúttal Fábry Kornél atya tartja, az eseményről nem lesz közvetítés.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2022-ben még egy alkalommal lehetőségünk van imaestet szervezni – advent alkalmából arra hívunk Titeket, hogy közösen készüljünk a Megváltó eljövetelére. December 5-én, hétfőn este a gyönyörű Szent István Bazilikában gyűlünk össze 19 óra 30 perctől.

Az esemény címe:” Jöjj, hívunk jöjj” – amely két dologra is utal: egyrészt arra, hogy Titeket meghívunk erre az imaestre, hogy közösen imádkozzunk, másrészt pedig a Megváltóra megszületésére eljövetelére várunk adventben. Fábry Kornél atyát mindenki jól ismerheti,  – és nem csak azért, mert kétszer is volt a 777 OFFLINE vendége, valamint egy 777 ONLINE beszélgetést is készítettünk vele – hiszen ő volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus főtitkára. Vidámsága és kedvessége mellett mély hite és nagyszerű előadásmódja miatt is sokan szeretik – megtisztelő, hogy elfogadta a 777 csapatának felkérését.

A mostani imaestnek is a legszebb része lesz a szentségimádás lesz, ahol szándékosan tartunk majd csendes időszakokat is. Erősen dolgozunk azon, hogy minél több pap jelen legyen a Bazilikában, így az adventi időszakban szentgyónásra is lesz lehetőség. (Kedves Papok, ha olvassátok sorainkat, akkor kérlek segítsetek ezen információ terjesztésében, nagyon nagy szeretettel várunk Benneteket az imaestre!)

hirdetés

Nagy öröm számunkra, – és az ezzel járó felelősséget is boldogan “cipeljük” – hogy lehetőségünk van ilyen eseményeket szervezni. Megható látni, hogy milyen sokan jöttök el, mekkora vágy van arra, hogy ebben a nagy nyüzsgésben elcsendesedjünk és Isten elé letegyük gondjainkat, hálát adjunk örömeinkért.

Az imaestnek ezúttal is van egy hivatalos Facebook-eseménye. Hálásak vagyunk, ha jelzitek érdeklődéseteket, mert így sok emberhez juthat el  a program – olyanokhoz is, akik még soha nem voltak korábban adventi imaesten. 

Szeretettel kívánunk áldott adventi készülődést:

a 777 csapata

 

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás