Támogatás

A 777 blog 2016. április 4. óta színesíti a keresztények hétköznapjait, és a Ti visszajelzéseitek alapján elmondhatjuk, hogy hiánypótló tevékenységet folytatunk. Missziónkról a Rólunk menüpontban olvashattok részletesen.

Munkánkat önkéntesen végezzük: munka, egyetem, család, papság mellett. Fontos számunkra ez a szolgálat, amelynek nap mint nap tapasztaljuk gyümölcsét.

Hogy támogathatsz minket?

Kérünk Benneteket, hogy imáitokkal és visszajelzéseitekkel segítsetek minket, és ha tehetitek, járuljatok hozzá oldalunk és csapatunk fejlődéséhez anyagi támogatással is.


Név: 777 Közösség Egyesület
Számlaszám:
11708104-21454246-00000000
IBAN: HU83 11708104 21454246 00000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
Közlemény – ez nagyon fontos: „Támogatás”
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


(Az e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy felvegyünk támogatói listánkra, ahonnan bármikor kérheted törlésedet is. Az elérhetőség kizárólag köszönetnyilvánításra szolgál, nem egyenlő hírlevéllel vagy OFFLINE eseményekről szóló levelekkel.)

Újdonság, hogy 2019. októberétől a PayPal rendszerén keresztül is tudsz támogatni bennünket. A rendszeres támogatásoknak köszönhetően kiszámítható módon tudjuk bevételeinket tervezni, így hosszútávon is garantált a zavartalan működésünk.

Szervezetek részére lehetőség van az együttműködés különböző formáira is. Ha érdekel a megjelenési lehetőség, nézd meg médiaajánlatunkat, vagy keress minket email-en a közös célok megvalósítása érdekében!

Ha saját cikkekkel, fordítással támogatnál minket, írj az info@777blog.hu címre!

Miért támogass minket?

A 777 blog ingyenes, és ez nem is fog változni, de nagyon szeretnénk tudatosan fejleszteni az oldalt. Sok evangelizációs tervünk van, amelyek sokszor kiadásokkal is járnak. Önmagában az oldal működtetése (domain, szerver, szoftverek), az interjúk és videók költségei (utazás, technikai eszközök), az OFFLINE események megszervezése (helyszín, kamera, fotós, karszalag, stb.) nem valósulhat meg a támogatásotok nélkül.

 

Hálásan köszönjük, hogy olvasol bennünket, köszönjük segítségedet!

Szeretettel és hálával:
a 777 csapata