Támogatás

Támogass bennünket, hogy folytathassuk!

2016-ban azzal a céllal és szándékkal indítottuk el a 777 szolgálatát, hogy szabadon tehessünk tanúságot a hitünkről, az általunk vallott értékekről, hogy a bennünket foglalkoztató témákról írjunk. Lassan tehát hét éve vágtunk neki a 777 szolgálatának. Egy csapat lelkes egyetemista voltunk, akik önkéntesen, szívvel és lélekkel szerkesztették az oldalt. Időközben felnőttünk, lediplomáztunk, de a lelkesedésünk ugyanúgy megmaradt! Büszkék vagyunk arra, hogy mára már több fizetett alkalmazottunk is van az önkéntesek mellett, és szeretnénk, ha a jövőben még több embert tudnánk bevonni missziónkba. 

A munkahelyek és a kicsi iroda fenntartása, a cikkek, interjúk, blogok elkészülése és a folyamatos fejlesztések, meglepetés projektek mind pénzbe kerülnek. Hálásak vagyunk azért, hogy a reklámokból, együttműködésekből és a könyvkiadásból tudunk némi pénzt teremteni, de ez messze nem fedezi az összes kiadásunkat, melyek az alapvető működésünkhöz szükségesek. 

Mivel a 777 teljesen független és önálló, – sem egyházi, sem állami támogatást nem kap – ezért a segítségeteket kell hogy kérjük. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk a megszokott színvonalon a munkánkat az adományotokra van szükségünk!Az adományok kérésével Magyarország egyik legolvasottabb keresztény oldalának kiszámítható, stabil anyagi hátterét szeretnénk megteremteni, hogy továbbra is minőségi tartalmakkal tudjunk szolgálni Nektek.

Kedves Olvasónk! A fentiek tükrében ezúton szeretnénk tisztelettel megkérni, hogy munkánkat támogasd Te is, akár csak 777 forinttal! Amennyiben szeretnéd, csatlakozhatsz rendszeres támogatóinkhoz is, akik egy általuk meghatározott összeggel havi rendszerességgel segítenek minket. Megtisztelő hozzájárulásodat legegyszerűbben az alábbi számlaszámra utalva juttathatod el hozzánk:Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: 777 Közösség Egyesület
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11708104-21454246-00000000
Közlemény – ez nagyon fontos: Támogatás
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


Nemzetközi banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: 777 Közösség Egyesület
IBAN: HU83 11708104 21454246 00000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Közlemény – ez nagyon fontos: Támogatás
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


Kérjük válassz összeget:

Fizetési szolgáltaló a Barion


Kérjük válassz összeget:

Fizetési szolgáltaló a Paypal


Hálásan köszönjük!

Szeretettel:

a 777 csapata