Együtt a 777-ért!

Csatlakozz te is az “Együtt a 777-ért” adománygyűjtő kezdeményezésünkhöz, hogy a következő évben is eredményesen működhessen tovább az oldal!

Lassan hat éve vágtunk neki a 777 szolgálatának. Egy csapat lelkes egyetemista voltunk, akik önkéntesen, szívvel és lélekkel szerkesztették az oldalt. Öt év alatt felnőttünk, lediplomáztunk, de a lelkesedésünk ugyanúgy megmaradt! Büszkék vagyunk arra, hogy mára már több fizetett alkalmazottunk is van az önkéntesek mellett, és szeretnénk, ha a jövőben még több embert tudnánk bevonni missziónkba. 

A munkahelyek fenntartása, a cikkek, interjúk, blogok elkészülése és a folyamatos fejlesztések, meglepetés projektek mind pénzbe kerülnek. Hálásak vagyunk azért, hogy a reklámokból, együttműködésekből és a könyvkiadásból tudunk némi pénzt teremteni, de ez messze nem fedezi az összes kiadásunkat, melyek az alapvető működésünkhöz szükségesek. 

Rengeteg további ötletünk, álmunk és tervünk van, amelyeket anyagi források hiányában jelenleg sajnos nem tudunk megvalósítani. Ahhoz, hogy folytathassuk a missziónkat 2022-ben is, ismét a segítségetekre van szükségünk!

Ezért „Együtt a 777-ért!” címmel idén is kampányt indítottunk, amelynek célja, hogy együtt, az év utolsó 777 órájában a jövő évi működésünkre gyűjtsünk. Kezdeményezésünkkel Magyarország egyik legolvasottabb keresztény oldalának kiszámítható, stabil anyagi hátterét szeretnénk megteremteni, hogy továbbra is minőségi tartalmakkal tudjunk szolgálni Nektek.

Kedves Olvasónk! A fentiek tükrében ezúton szeretnénk tisztelettel megkérni, hogy jövő évi munkánkat támogasd Te is, akár csak 777 forinttal! Amennyiben szeretnéd, csatlakozhatsz rendszeres támogatóinkhoz is, akik egy általuk meghatározott összeggel havi rendszerességgel segítenek minket. Megtisztelő hozzájárulásodat legegyszerűbben az alábbi számlaszámra utalva juttathatod el hozzánk:Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: 777 Közösség Egyesület
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11708104-21454246-00000000
Közlemény – ez nagyon fontos: Támogatás
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


Nemzetközi banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: 777 Közösség Egyesület
IBAN: HU83 11708104 21454246 00000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Közlemény – ez nagyon fontos: Támogatás
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


Kérjük válassz összeget:

Fizetési szolgáltaló a Barion


Kérjük válassz összeget:

Fizetési szolgáltaló a Paypal


Idén szeretnénk mi is megajándékozni támogatóinkat, így a kampány során különféle meglepetésekre lehet számítani tőlünk. Minél többen támogattok minket, annál több meglepetést osztunk meg veletek!

A beérkezett támogatásokról folyamatosan tájékoztatunk titeket közösségi oldalainkon!