2017. 01. 29.

Lépj be jelenlétébe! – Dicsőítő imaest Csiszér Laci vezetésével Budapesten

A dicsőítésről mint imaformáról már sokszor olvashattatok blogunkon, meghallgathattátok kedvenc zenébe öntött imáinkat felvételekről, ám most arra biztatunk titeket, gyertek, tapasztaljátok meg, milyen Isten elé állni és csak vele foglalkozni ebben a különleges imában, a dicsőítésben. 

Február 4-én 16:00-tól a Szent II. János Pál Iskolaközpontban (Mezőkövesd utca 10) mindenki számára nyitott dicsőítő estet tart az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség. A zenei szolgálatot Csiszér Laci vezeti, aki a évtizedekkel ezelőtt ajánlotta fel szolgálatait Istennek.

Decemberben interjút készítettünk Lacival, de ismerős lehet az Ez az a nap! színpadáról is,  a Lelkes Napok és a Városmissziós Napok résztvevőinek pedig biztosan nem kell bemutatni.

hirdetés

Természetesen nem az ő személye miatt hívunk mindenkit erre az estére, inkább azért fontos, hogy éppen ő végzi a zenei szolgálat vezetését, mert benne kimunkálta az Úr, hogy a színvonalas zene valóban ima lehessen, hogy Istenre mutasson, hogy Hozzá vihesse közelebb a résztvevőket!

Isten személye miatt érdemes eljönni!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás