2016. 08. 18.

TEGNAP ESTE DICSŐÍTÉSSEL TELT MEG AZ AKVÁRIUM

Borgőz helyett  Isten dicséretével telt meg tegnap este a belváros egyik legrangosabb szórakozóhelye, az Akvárium. A koncertteremben az Ez az a nap! szervezésében három keresztény együttest hallhattunk. A legnagyobb meglepetést sokaknak a dicsőítő reggae okozta, bár a két rockbanda is odatette magát – Isten elé. Az ALTARIVE, egy fiatal magyar csapat is bemutatkozott, az estét pedig a Kutless zárta, akik teljes természetességgel váltottak hiteles evangelizációba a rockos dicsőítésből.  Hallgassátok meg ezeket a különböző, mégis egy Úrhoz szóló dalokat! 

Az 1999-ben alapított Kutless több mint 3 millió eladott lemezzel ez Egyesült Államok egyik legsikeresebb keresztény rockzenekara. A legújabb, 2015-ben megjelent albumuk a Surrender az amerikai Billboard lista 13. helyén landolt, ami egy keresztény zenekar számára hatalmas áttörés és fantasztikus lehetőség arra, hogy Isten üzenetét közvetítsék és vigyék a világba a zenéjükön keresztül. A legendás zenekar 12 albummal és 8 Dove Award jelöléssel a háta mögött mégis arra a legbüszkébb, hogy zenéjükön keresztül egyre több embert érnek el az evangélium reményt adó üzenetével.

hirdetés

Ezen az estén néhány dal erejéig találkozhattunk az ALTARIVE zenekarral is. Az együttes – amely 2014. végén alakult – az általuk képviselt zenei stílus segítségével szeretné világnézetét, meglátásait, kérdéseit és a Teremtőbe vetett hitét kifejezni.

A világ leghíresebb és legelismertebb keresztény reggae zenekara is! A 1990-ben alakult Christafari 21 studióalbummal gazdagította a keresztény zenei világot. Legfrissebb albumuk az Anthems a Billboard Reggae kategóriájában az elsö helyet szerezte meg. A nagyon vidám és laza hangzásvilág egy pozítív és boldog életérzést közvetít, azt a boldogságot, amit Jézus szeretete olt belénk. Ezt képviselve érkeztek hozzánk egyenesen Kaliforniából.

Színvonalas keresztény könnyűzenei programokkal kapcsolatban továbbra is az Ez az a nap! viszi a pálmát hazánkban, érdemes követni őket honlapjukon, közösségi média felületeken keresztül is! (www.ezazanap.hu)

A zenekarok leírásai a www.ezazanap.hu-ról valók.

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás