2023. 09. 06.

Mostantól bankkártyával is fizethettek irodánkban!

A 777 Közösség Egyesület közleménye.

A mai naptól már nem kell készpénzzel készülnötök, ha személyes átvétel során fizetnétek irodánkban a megrendelt könyvért; bankkártyát is elfogadunk! Ugyanígy lesz erre lehetőségetek imaestjeinken és más rendezvényeinken.

hirdetés

Könyvet rendelni ide kattintva tudtok! Ne feledjétek, hogy személyes átvételre szerkesztőségünk irodájában (1094 Budapest, Balázs Béla utca 10/B., 2. emelet/7.) van lehetőségeteket hétfőnként és szerdánként 10 és 17 óra között.

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a nemrégiben megjelent Hetedhét határon mesekönyvet, melynek 31 tehetséges szerzője a jóságról, segítőkészségről, gyógyulásról és a hitről írt történeteket. A kisiskolás gyermekek nemcsak inspiráló meséket, de gyönyörű illusztrációkat is találhatnak könyvünkben! Továbbra is rendelhetők A Papp válaszol és A Papp újra válaszol! kötetek, melyekben Papp Miklós görögkatolikus atya ad választ olvasóink kérdéseire az Egyház és a társadalom, család és hivatás, teológia és erkölcs, valamint a házasság és szexualitás témakörében. Lábánné Hollai Katalin Megszabadítottál szégyenemtől könyve a Biblia meddő asszonyait mutatja be – s közben a szerző személyes történetét is az olvasó elé tárja. Végül, de nem utolsó sorban ajánljuk figyelmetekbe a nagy sikerű Istennel a műtőben c. interjúkötetet, melyben Dr. Csókay András idegsebész életébe pillanthatunk be Martí Zoltán mélyreható kérdéseinek segítségével.

Közlemény
hirdetés