MEGSZABADÍTOTTÁL SZÉGYENEMTŐL

MEGSZABADÍTOTTÁL SZÉGYENEMTŐL

A BIBLIA ÉS A 21. SZÁZAD MEDDŐ ASSZONYAI

A BIBLIA ÉS A 21. SZÁZAD MEDDŐ ASSZONYAI

Lábánné Hollai Katalin

Keresztény nő vagyok, 2014 szilvesztere óta feleség is egy rendkívüli férfi oldalán. Gyerekeket tanítok, jegyeseket oktatok és a 777 oldalán blogolok. Mindenek előtt azonban Isten gyermeke vagyok és azon igyekszem, hogy átadjam Neki a vezetést életem minden területén.
"Odaadom neked mindenemet, amit akarsz, cselekedd meg most velem!" Akár a mottóm is lehetne ez az idézet Pintér Bélától, mert valóban erre vágyom. Átadni magam és Isten kezében formálódni. Így született meg ez a könyv is. Miközben odaadtam Istennek a legmélyebb sebeimet, a meddőségemet, Ő cselekedett bennem és átformált engem.

„A gyermekvárás csodája és a meddőség keresztje olyan élethelyzet, melynek bőséges szakirodalma van, de a szerző egyedi felfedezőútra hív: ebben az élethelyzetben is keresi a szűk ösvényen is velünk haladó isteni Jelenlétet.”

dr. Papp Miklós,
görögkatolikus pap és apa

„A Bibliában szereplő ősi, de máig érvényes történeteket, Isten gyermekvállalással kapcsolatos ígéreteit, és saját küzdelmeit tárja elénk a szerző megrázó és hiszem, hogy sokak számára gyógyító őszinteséggel és hittel.”

Révész Szilvia,
baptista lelkigondozó és lelkészfeleség

„Az írónő személyes tapasztalatai, közvetlen stílusa és bátor hangvétele megerősít abban, hogy Isten egykor tett ígéretei, a Szentlélek által a mi fájdalmaink, kérdéseink és szégyenünk közepette is valósággá válhatnak.”

Grendorf-Balogh Melinda és Grendorf Péter,
evangélikus lelkészházaspár

„Az Istent és a tőle jövő megoldásokat keresők nagyszerű útbaigazítást kaphatnak a szerző személyes bizonyságtétele révén és megerősítést az Istennel való élő kapcsolat és benne való bizalom kezdeményezéséhez.”

Tolnay Lajos,
református szülész, nőgyógyász

Lapozz bele a könyvbe!

A könyvről

„Odaadom neked mindenemet, amit akarsz, cselekedd meg most velem!”

Ez a mondat vezetett engem az elmúlt években, különösen, mikor ezt a könyvet írtam. Önmagam erejéből képtelen lettem volna nyilvánosság elé állni és beszélni a meddőség küzdelmeiről és szégyenéről. Szükségem volt azokra az évekre, amikor végigjártam a felismerés, a reménykedés és a csalódás útját, miközben Isten formált engem, megerősített és bátorságot adott. Bátorságot, hogy leírjam a legmélyebb érzéseimet és mindazt, amit megértettem a Biblia meddő asszonyainak történeteiből.