2020. 04. 25.

Ti mondtátok a Megszabadítottál szégyenemtől című könyvről

Egészen furcsa bizsergető érzés, amikor beérkezik egy rendelés a könyvemre. Jó érzés, hogy nemcsak azokat érdekli, akik ismernek és régóta tudják, hogy könyvet írok, méghozzá egy elég nehéz témáról.

Régóta készültem rá, ábrándoztam róla, hogy vajon milyen lesz, amikor beérkezik az első rendelés a könyvre. Kíváncsi voltam, ki lesz az első ismerős és ki az első ismeretlen. De még izgalmasabbnak bizonyult az olvasói visszajelzéseket várni és olvasni. Rengeteg szívhez szóló, kedves és őszinte szót kaptam az elmúlt hetekben a könyvem kapcsán. Most már nemcsak négy felekezet jeles képviselői ajánlják a könyvet, hanem ti, olvasók is:

 

“A téma érdekes, és egyáltalán nem csak egy szűkebb rétegnek szól.  A könyv rámutat arra, hogy noha a meddőség nagyon is létező, kemény testi/lelki megpróbáltatásokat magában hordozó állapot, mégis inkább a lényeg az Istenben való hitünk; a fókuszt még ilyen nehéz helyzetben sem szabad levennünk a Teremtőtől.”

V. Daniel


“Nagyon jó stílusban írtad, nagyon olvasmányos volt, ugyanakkor a személyes részek nagyon meghatóak.”

A.


“Sejtettem, hogy nem lehet rossz a könyv, de sok tekintetben még jobban tetszett, mint számítottam. Nagyon tiszteletre méltó a széleskörű bibliai háttér ismerete és bemutatása, különleges volt így egymáshoz kapcsolódva, rendszerben is újra megismerni ezeknek az asszonyoknak a történetét. Nagyon jól van felépítve az egész, ahogy egymás utan következnek a különböző történetek, élethelyzetek. De talán a legkülönlegesebb a személyes hangvétel, tanúságtétel, amit bele-beleszősz, úgy érzem, sokkal jobban megértettem a küzdelmeteket, mint korábban.”

H. Barna


“Nagyon jókor jött nekem ez a könyv. Én nem vagyok érintett a témában, de a könyv üzenete jóval túlmutat a meddőség kérdésén. Számomra olyan volt ez, mint egy minilelkigyakorlat.”

Erzsébet


“Nagyon érdekes a könyv. Annyi gondolkodni való van minden fejezetben, hogy nem is tudom egyszerre elolvasni az egészet.”

F.


“Jól szerkesztett, szépen felépített könyv. Látszik, hogy a szerzőben nagy a béke a nehézségek ellenére és tiszta szívvel írta a könyvet. Örülök, hogy olvashattam!”

K.

 

A könyvet ITT tudod megvenni. Ha szeretnéd dedikálva megkapni a könyvet, írd oda a rendelésnél a megjegyzésbe, hogy milyen névre dedikálhatom. Ha pedig már te is olvastad a kötetet, írd meg a véleményedet nekünk és oszd meg másokkal a könyv hírét, hogy minél többekhez eljusson a híre!

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Könyvajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás