2020. 02. 29.

40 kihívás a hajléktalanokért – Te is bevállalsz egyet?

A Csak Egyet Szolgálat munkatársai negyven külünleges kihívással készültek a böjtre.  Bárki csatlakozhat, akár egyetlen feladat teljesítésével is.

A kreatívan összeállított lista fizikailag és lelkileg is kihívás elé állít, a döntés pedig a résztvevők kezében van.

Ugyanúgy csatlakozik az is a kezdeményezéshez, aki átválogatja a ruhatárát, majd eladományozza, amit tud, mint az, aki időt tölt Istennel a természetben, vagy bevásárol egy magányos szomszédnak. A rászorulók segítésének sokféle formája mellett többek között a tudatosabb nethasználat, étkezés és mozgás is helyet kapott a kihívások sorában.

A szervezők minden kihívásra legalább egy jelentkezőt várnak, a feladatok teljesítése közben szerzett tapasztalatokról pedig szívesen fogadnak rövid beszámolókat a kezdeményezés Facebook-eseményénél, ahol minden részlet megtalálható.

A résztvevők a kihívás egészét, az összefogást lélekben felajánlják Istennek a Csak Egyet Szolgálat minden betérő vendégéért, rászorulójáért, munkatársáért, önkénteséért és támogatójáért. A kezdeményezést a tervek szerint egy közös piknik zárja majd Budapesten a Húsvét utáni héten.

hirdetés

Érdeklődni – a facebookos felületeken kívül – a kommunikacio@csakegyet.hu e-mail címen lehet.

Ajánló Csak Egyet
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás