2016. 05. 31.

Idén júni 4. lesz az a nap! – Hamarosan Ez az a nap!

Örömmel hirdetjük, hogy 2016-ban is megrendezzük a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozóját az Ez az a nap!-ot, június 4-én a Budapest Arénában! Szeretettel hívunk benneteket, hogy közösen dicsőítsük Istent és átéljük a testvéri találkozás örömét. Idei eseményünk témája: a SZÉL, a Szentlélek megjelenésének egyik szimbóluma. Hívunk és várunk minden keresztényt és Istent keresőt, minden felekezetből, minden korosztályból, hogy együtt emeljük fel Jézus nevét. Vendégünk lesz a Jesus Culture, Martin Smith, Dave Bilbrough, Abbe Lewis, Keresztkérdés, Dics-Suli Band, Mike Sámuel, Pintér Béla, Andelic Jonathan, Hanna Projekt és az EAST együttes. Igei üzenetet hallhatunk László Viktortól és Mike Sámueltől.

Rendezvényünk nagyszerű missziós lehetőség is egyben, ahová bátran hívjátok el a hit iránt érdeklődő barátaitokat is.

Hiszünk abban, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Hisszük, hogy ez 2016 június 4-én is így lesz. Tartsatok velünk!

hirdetés

Még több infót találtok a www.ezazanap.hu honlapon.

Ott találkozunk!

Forrás: www.ezazanap.hu

 

Borítókép - Fotó: Örömmel hirdetjük, hogy 2016-ban is megrendezzük a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozóját az Ez az a nap!-ot, június 4-én a Budapest Arénában! Szeretettel hívunk benneteket, hogy közösen dicsőítsük Istent és átéljük a testvéri találkozás örömét. Idei eseményünk témája: a SZÉL, a Szentlélek megjelenésének egyik szimbóluma. Hívunk és várunk minden keresztényt és Istent keresőt, minden felekezetből, minden korosztályból, hogy együtt emeljük fel Jézus nevét. Vendégünk lesz a Jesus Culture, Martin Smith, Dave Bilbrough, Abbe Lewis, Keresztkérdés, Dics-Suli Band, Mike Sámuel, Pintér Béla, Andelic Jonathan, Hanna Projekt és az EAST együttes. Igei üzenetet hallhatunk László Viktortól és Mike Sámueltől.
Rendezvényünk nagyszerű missziós lehetőség is egyben, ahová bátran hívjátok el a hit iránt érdeklődő barátaitokat is.
Hiszünk abban, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Hisszük, hogy ez 2016 június 4-én is így lesz. Tartsatok velünk!https://www.youtube.com/watch?list=PLxQjvV60jIHC5LbrN6rSox8eNYLj-Gudc&v=kS1BMguBNo0Még több infót találtok a www.ezazanap.hu honlapon.Ott találkozunk!Forrás: www.ezazanap.hu 
Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás