2024. 08. 09.

Újabb támogatási lehetőség: íme a REpont azonosítónk!

Egyre több alapítvány/egyesület látja a lehetőséget abban, hogy a műanyag palackok visszaváltásának összegét támogatásként fel lehessen ajánlani a munkájuk támogatása érdekében. Hozzájuk hasonlóan mi is ezt tettük.

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült a saját 777-es REpont azonosítónk, amelyet mostantól ti is használhattok a műanyag palackok visszaváltásakor. Ezzel a kezdeményezéssel nemcsak a környezetvédelmet támogathatjátok, hanem minket is, hiszen minden egyes visszaváltott palack után közvetlenül hozzánk juttatjátok el a támogatást. Bővebben az üvegek visszaváltásának folyamatáról ITT olvashatsz. 

Fontos hangsúlyozni, hogy amikor a visszaváltás folyamatában a cél megadására kerül sor, ne a “jótékonysági célra ajánlom fel” opciót válasszátok, hanem az “utalás saját bankszámlára” lehetőséget. Ezt követően szükséges beolvasni az általunk megadott QR-kódot, melyet mutatunk is:

hirdetés

Kérünk benneteket, hogy mentsétek el a QR-kódot, és bátran használjátok a jövőben is, amikor csak lehetőségetek nyílik palackok visszaváltására.

Előre is köszönjük mindenkinek, aki ilyen módon hozzájárul a munkánkhoz és támogatja közösségünket!

 

Ha pedig más módon támogatnál minket azt itt megteheted: https://777blog.hu/tamogatas/

Vagy vásárold meg könyveinket: https://777blog.hu/konyvrendeles/

Borítókép - Fotó: Repont.hu
Egyéb
hirdetés