2022. 01. 03.

2022-ben is együtt

December 31-én lezárult az év végi adománygyűjtő kezdeményezésünk. Cikkünkben eláruljuk a pontos számokat, összegeket – olvass tovább a részletekért! Hálásan köszönjük mindenkinek a támogatást – nemcsak az anyagiakat, hanem minden imát és visszajelzést is, amelyet kaptunk (és kapunk) Tőletek.

A mostani, 2021-es év végi adománygyűjtést harmadik alkalommal szerveztük meg a 777 életében “Együtt a 777-ért” címmel. Rendkívül kiemelt 777 órája ez az évnek számunkra, hiszen együtt izgulunk a szerkesztőkkel, hogy vajon miből gazdálkodhatunk jövőre?

Továbbra is sokan önkéntesen végezzük a szolgálatot, felajánlásokat is kapunk (pl.: fotózás), de mindent nem tudunk pénz nélkül megoldani.

Az idei koncepciónk szerint együtt, Veletek, Rátok támaszkodva léptünk szinteket: minden egyes utalás közelebb vitt minket a következő lépcsőfokokhoz. Egy új szint megugrásakor mi is adtunk ajándékot Nektek: egy kis videót, ajándékcsomag-sorsolást, kvízt, nagyköveteket.

És még lett volna ajándékötletünk, de sajnos idén nem értük el az 1000+ támogatót, az előző évvel ellentétben. Idén nem léptük át a bűvös ötmillió forintot (ami egyébként még nem fedezi az egész éves kiadásainkat). Idén minden statisztikánk romlott.

Mégis egyhangúan állítjuk: jó volt ezekért az adományokért csapatban dolgozni, és a kicsit is becsülnünk kell. Abban is mind egyetértünk, hogy az elmúlt 777 órában befolyt összeget hasznos célokra tudjuk majd fordítani, akkor is, ha a terveinket sajnos nem teljesen fedi. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a járvány és az árak emelkedése mindenkinek az életére hatással volt. Amellett is kiállunk, hogy semmiképp nem a blog minősége fog csorbát szenvedni, ha anyagi hiányaink vannak.

A következő néhány hónap működése biztosított, a lelkesedésünk töretlen, a hálánk mindent együttvéve így is az égig ér.

 

És most, jöjjenek a konkrétumok!

  • A legmagasabb összegű támogatás: 1.000.000 Ft (L. úr tavaly is megajándékozott minket ezzel a rekorddal!)
  • A legtöbb utaló egy nap alatt: 40 fő (dec. 2-án)
  • Platformok népszerűség szerint összesen: Barion (224 fő), OTP (198 fő), PayPal (42 fő)
  • Összes támogató (tranzakciók száma): 471 db
  • Átlagos összeg/fő: 7.800 Ft
  • Teljes összeg: 3.673.924 Ft

 

Mint látjátok, egy percig sem szomorkodhatunk, örömmel osztjuk meg Veletek ezeket a híreket. Már meg is írtuk, hogy mire szeretnénk költeni a támogatásaitokat – ehhez bizony szükség lesz még egy kis segítségre, főleg rendszeres havi támogatásokra, amelyekkel biztosan tervezhetünk. 

Még egyszer köszönjük, hogy együtt haladhatunk tovább, együtt léphetünk új szintekre!

Utóirat: Ha elfelejtetted volna, hogy 2021-ben mire költöttünk, itt beszámoltunk az elért eredményekről.

 

Téglásy Nóra 

 

Borítókép - Fotó: Rawpixelimages | Dreamstime.com
#együtta777ért
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás