2021. 12. 13.

Bemutatjuk a 777 nagyköveteit!

Sokszor találkozhattatok már híres közszereplőkkel oldalunkon, hiszen igyekszünk minél több fontos ember hitét bemutatni interjúkon, podcast adásokon, cikkeken keresztül. Rendezvényeinken is felbukkannak, legyen szó a járvány előtt havonta megrendezett OFFLINE-ról, a dedikálóestről vagy akár a december eleji imaestről. Most úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is felkérjük őket nagyköveteknek.

Mit csinál egy nagykövet? 

Teljesen változó, nem várunk el tőlük semmit lista-szerűen. A lényeg, hogy elvi támogatásukat, arcukat adják a 777 bloghoz, velünk együtt segítik az evangelizációt, értékesnek tartják tartalmainkat, szolgálatunkat.

Kik a nagykövetek?

Közel három tucat ismerősünket kerestük meg, akikre valamiért felnézünk, akikkel már kapcsolatban voltunk, vagy szeretnénk aktívabb kapcsolatba kerülni. Vannak köztük híres „celebek”, de hétköznapi, hitüket a mindennapokban, a világban megvalló „egyszerű keresztények” is. Atyák, lelkészek, laikusok, különböző foglalkozással, családi állapottal.

hirdetés
Hogy ismerhetem meg őket?

Az „Együtt a 777-ért” év végi támogatói kezdeményezésben bemutatjuk őket közösségi oldalainkon, sőt, megkértük őket, hogy egy gondolatban foglalják össze, miért álltak mellénk.

Ha van tipped, hogy kikről is lehet szó, ne habozz megosztani velünk kommentben!

Borítókép: Samorn Tarapan | Dreamstime.com
#együtta777ért
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás