2021. 12. 17.

Ezek az álmaink a 2022-es évben

Idén ismét elindítottuk Együtt a 777-ért adománygyűjtő akciónkat, hogy jövőre is ugyanilyen lendülettel tudjuk folytatni missziónkat! Jogosan merülhet fel a kérdés: mire szeretnénk a támogatásokat fordítani? Ahogyan eddig is, most is elmondjuk, milyen célokat tűztünk ki a következő évre.

Hatalmas öröm és hála, hogy idén is rengetegen tartjátok fontosnak, hogy támogassátok missziónkat. Akik már ismernek minket, azok tudják, hogy minden évben új ötletekkel állunk elő, hogy minél kreatívabb formában tudjuk hirdetni az evangéliumot. 

Azt már biztosan kitaláltátok, hogy számtalan ötlet forog a fejünkben, melyeket 2022-ben is szeretnénk majd megvalósítani. De mik is ezek a célok, melyek megvalósításához a ti anyagi támogatásotokat kérjük?

  • Azok maradhassunk, akik vagyunk. Lassan hat éve működik az oldal, és ez alatt az idő alatt rengeteg változáson és fejlődésen mentünk keresztül. Lett irodánk, munkatársaink, tudunk fizetni minőségibb képekért és fotósok munkájáért. Szeretnénk mindezt megtartani, megtartani a jelenlegi munkahelyeket és még több embernek biztosítani az anyagi megbecsülésünket is fáradozásaikért cserébe.
  • Új, izgalmas kiadványok. Számunkra is döbbenetes, de már négy könyvet tudtunk kiadni, amihez a ti segítségetek elengedhetetlen volt! Úgy gondoljuk, mindegyik kiadványunk értékes gondolatokat tartalmaz, és alig várjuk, hogy még több izgalmas könyvet tudjunk megjelentetni!
  • Rendezvények. Sokan jeleztétek már nekünk, hogy mennyire hiányoznak a rendezvényeink, és azt kell mondanunk, hogy nekünk is! A járvány miatt közel sem tudtunk annyi eseményt szervezni, amennyit szerettünk volna, de nagyon reméljük, hogy az új évben ez megváltozhat, és újra izgalmas beszélgetéseket, imaesteket és még sok más meglepetést hozhatunk el nektek!
  • Vlogolásra fel! Hatalmas eredményként éltük meg, hogy elkészülhetett podcast stúdiónk és egyre több adással büszkélkedhetünk ezen a fronton is. Régi vágyunk, hogy videós tartalmak terén is villanthassunk, de most még gyerekcipőben járunk. Ha egy stúdiót is be tudnánk rendezni megfelelő kellékekkel, akkor ezen a fronton is tudnánk fejlődni, és a podcast adásokat is videós formában tudnátok megtekinteni.
  • Kell egy kis meglepetés. Aki ismer minket, az már megszokhatta, hogy mindig van egy-egy meglepetés a tarsolyunkban. Ilyen volt 2021-ben az Imafal, mely egy igen régóta dédelgetett álmunk volt, és már most rengeteg áldást tapasztalhattunk meg általa. Hogy milyen meglepetésekkel készülünk jövőre? Azt nem árulhatjuk el, de biztosíthatunk róla, hogy szívvel és Lélekkel dolgozunk ezeken a projekteken, és az eddigiek alapján nem érhet benneteket csalódás. 😉

 

Tudj meg többet adománygyűjtő akciónkról itt:

Együtt a 777-ért!

Borítókép: Irinayeryomina | Dreamstime.com
#együtta777ért
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás