2021. 11. 30.

Ilyen volt 2021 a 777 életében

Bár az elmúlt két évünkre jellemző, hogy nem minden alakult úgy, ahogyan azt eredetileg elterveztük, szeretünk visszatekinteni és hálát adni mindazért, ami a nehézségek ellenére megvalósulhatott. Hisszük, hogy minden úgy alakult, ahogyan annak lennie kellett és imádkozunk azért, hogy a jövőre vonatkozó terveink is összhangban legyenek Isten akaratával. De nézzük is, hogy mi minden történt a 777 életében 2021-ben.

Fiatal egyetemistákként kezdtük szerkeszteni az oldalt a szabadidőnkben, de sokkal gyorsabban kinőtte magát, mint ahogyan azt mi gondoltuk, vagy legmerészebb álmainkban reméltük volna. Természetesen ez hozott magában változásokat a csapat felépítésében, hiszen döntenünk kellett: vagy türelmesen, de elszántan elérjük, hogy munkahely válhasson ebből a szolgálatból, vagy meghagyjuk aprócska projektnek. Még most is kapkodjuk a fejünket, de büszkén elmondhatjuk, hogy 2021-ben már több fizetett alkalmazott is dolgozik a 777-nél!

Van korrektorunk, közösségioldal-szerkesztőnk, kettő grafikusunk, szerkesztőink félállásban és főállásban, jogászunk; és informatikusunk. Lehet, hogy másoknak ez természetes, de számunkra elképesztő eredmény, saját erőnkből és ötleteinkből! Aprócska, de annál fontosabb fejlesztés, hogy a nyári kánikulában már élhető az irodánk, hiszen ebben az évben egy klímával is gazdagodtunk.

Az oldal tartalmait is igyekszünk mindig fejleszteni, több rovattal is bővülünk, a podcast stúdiónk is megújult (szőnyeg és új, kényelmes székek kerültek bele).

Szerkesztőink is részt vettek az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus eseményein, amelyekről folyamatosan tudósítottunk is. Sokan hiányoltátok az OFFLINE rendezvényeket, így november 20 – án imaestet szerveztünk, melyre annyian jöttetek el, hogy az egész Bazilika megtelt! Mivel fontosnak tartjuk, hogy felálljunk a számítógépünk mellől és személyesen is elmeséljük a 777 történetét és azokat a bizonyságokat, amelyeket a szolgálatunk során gyűjtöttünk, így tagjainkkal itt-ott találkozhattatok különféle rendezvényeken, vagy táborokban előadóként.

Grafikusainknak hála folyamatosan tudjuk fejleszteni a megjelenésünket, így egyre több animációt készítünk, és új könyvünk beharangozó videójára is igen büszkék vagyunk.

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra az Imafal elindulásával. Célunk volt, hogy összekössük azokat a fantasztikus hívő csoportokat, akik olvasnak minket, és virtuális közösséget formáljunk belőlük azáltal, hogy tudnak egymás kéréseiért imádkozni, együtt hálát adni. Az Imafalon bárki megoszthatja kéréseit, és a többi felhasználó jelezheti, hogy imádkozik érte. Megható tanúságtételek születtek ezáltal, melyeket a hálafalon tudtok elolvasni.

Mivel fontos számunkra, hogy minél professzionálisabb legyen a megjelenésünk, ezért idén végre sor került egy szerkesztőségi fotózásra. Nagyon hálásak vagyunk Bodnár Patríciának, aki ránk szánta idejét és ezzel a fotózással támogatta szolgálatunkat.

De mindez a fejlődés nem valósulhatott volna meg Nélkületek, az olvasóink, támogatóink és egyben barátaink nélkül! Ti teszitek lehetővé, hogy ez a szolgálat életben maradjon, ti támogatjátok újabb és újabb ötleteinket, amelyekből még számtalan van a tarsolyunkban, csak győzzük megvalósítani! Reméljük 2022-ben is velünk tartotok! Nemsokára hírül adjuk jövő évi terveinket, kövessetek minket továbbra is!

Ha szimpatikus számodra a szolgálatunk, itt tudsz támogatni minket:

Együtt a 777-ért!

#együtta777ért
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás