2021. 12. 26.

A lobbi legnagyobb célpontja a gyermekek – Bese Gergő

Karácsony másnapja, idén egybe esik Szent Család vasárnapjával. Bese Gergő atya ezzel kapcsolatban osztja meg gondolatait.

Betlehem igazi ajándéka a család intézményének a megszentelése. Azzal, hogy Isten kiválasztott egy nőt és egy férfit eldöntötte azokat a vitákat, amikkel napjainkban úton-útfélen találkozunk. Professzionális szinten igyekeznek relativizálni a család jelentőségét, ezzel kétségbe vonják a társadalom legfontosabb fundamentumát.

Reklámok, multinacionális cégek, civil szervezetek, politikai közösségek állnak azon kisebbség szolgálatában, akiknek hangját olyan erősen kihangosítják, hogy a józan ember is azt gondolja: világnézete kisebbségbe szorult. Fél megszólalni nyilvánosság előtt, az otthon négy fala között méltatlankodik, és nem veszi észre, hogy a lobbi legnagyobb célpontja éppen a legártatlanabbak csoportja: a gyermekek. Minden szülő, nagyszülő a gyermekeinek, unkáinak jövőjét sodorja veszélybe azzal, hogy a természetes életösztöne, a védekezés kudarcot vall.

hirdetés

Ha pedig nincsenek gátak, határok, keretek a mocsok ömlik be azokon a csatornákon keresztül, ahol a leginkább sebezhetők vagyunk, ahol támadási felületeket kínálunk.

Bese Gergő Blog
hirdetés

4 hozzászólás

  • Válasz F 2021. 12. 28. 17:50

    Hát ez az!

    Ezért mondom, hogy azt a bizonyos mesekönyvet a szakállas királylányokkal nem a Dúró Dórának kellett volna ledarálnia, hanem Erdő Péternek személyesen, az Esztergomi Bazilika lépcsőjén, az ünnepi mise után.
    És nem darálni kellett volna, hanem a megfelelő bibliaidézet (Lev 20,13) felolvasása után tűzön elégetni, a hamvakat pedig összesöpörve a Dunába szórni, és kiközösíteni a szerzőket és a kiadót, de még a tördelőt és a nyomdászokat is.

    Na annak a híre bejárta volna a “fejlett” világot… Akkora hisztéria lett volna, hogy egy pár hétre a koronavírust is kiszorította volna a híradókból, és a hullámai háromszor kerülték volna meg a Földet. Az egész világon megtanulták volna, hogy van olyan, hogy Magyar Katolikus Egyház. Mellesleg eljutott volna a helyes tanítás még azokhoz is, akik a telefonhoz tapadva élnek, és akik az animéken túl max a 444 cikkeit olvassák, és akik a mai napig azt hiszik, hogy a Bibliában sehol nincs benne, hogy a homoszexualitás bűn.

  • Válasz Szabó Zsolt 2021. 12. 30. 09:28

    Mitől család a részeges, erőszakos apa, az elnyomott, robotoló, testileg, lelkileg terrorizált anya és a félelemben élő gyermekek közössége? És miért nem az, ha két azonos nemű ember él együtt fogadott gyermekkel, békében, boldog harmóniában?

    • Válasz Iudit Gherghiteanu 2022. 01. 01. 15:27

      ezek nagyon maguknakvalo gyulolkodo nepseg, kiirtanak azokat akik nem ugy elnek mint ok, mocskosan, gyulolkodve, kepmutatoan…nem birnak egyutt elni masokkal, osszeferhetetlen banda, akik a tortenelemben mindig verontassal oldottak meg vegulis az osszeferhetetlenseguket…nem birjak bizonyitani hogy a mas az roszabb es ezert gyullkodnek.

  • Válasz Palik Ferenc 2022. 01. 01. 11:53

    A két szerető, azonos nemű felnőtt, és a fogadott gyermek közössége azért nem család, mert a természet Isten által megalkotott (az ateistáknak is fogyaszthatóvá tételt segítendő: a természet létrejött, kialakult ) rendje szerint a két azonos nemű ember kapcsolata, még ha mindkettőjük teljesen egészséges, az élet továbbadására szolgáló képességeiket (nemzőképes, vagy fogamzóképes, kihordóképes) tekintve is, akkor sem a kettejük együttműködésével megvalósuló gyermekáldás elérésére rendeltetett, nem arra ruházta fel a természet.
    Azt nem értem, hogy egyáltalán hogyan merülhet fel a téma eldöntendő kérdésként, azaz, hogy házasodhassanak, vagy ne, család-e vagy sem? A kérdés régen eldöntetett!
    A “házasság” ősidők óta egyetlen, és állandó tartalmat lefedő fogalom. Ha én a szomszédom kft-je nevével be akarom jegyeztetni az általam most alapítandót, a cégbíróság el fogja utasítani, na nem azért, mert nincs jogegyenlőség (a szomszédnak szabad, nekem meg nem), ilyenről szó sincs, csak egyszerűen ő lépett előbb. Vagy, ha most én találnám fel a legyezőt, annak sem lehetne kalapács a neve.
    Nagyon egyet tudok érteni azon véleményíróval, aki szerint itt bizony nem Dúró Dórának adott
    feladatot a helyzet, bár én nem szűkítem le ezt Erdő Péterre, hanem a történelmi egyházaink vezetői feladatának vélem. A veszélyre való figyelemfelhívás napirenden tartását pedig minden történelmi vallási közösséget szolgáló, a hívekkel a szertartásokon rendszeresen találkozó egyházi személy kutya kötelességének tartom!