2021. 11. 08.

A Papp újra válaszol! – ismét könyvet adunk ki!

Örömmel jelentjük be a 777 történetének negyedik saját kiadású könyvét: A Papp újra válaszol-ban Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa tabudöntögető válaszait olvashatjátok, az előszót Kovács András Péter írta! A könyv november 15-én jelenik meg, de már most előrendelhető.

Három év alatt a negyedik saját kiadású könyvünket jelentjük be Nektek nagy örömmel: mától előrendelhető A Papp újra válaszol kötetünk, amelyben Papp Miklós atya mély gondolatait tematikusan, kézzelfogható formában olvashatjátok. A népszerű rovat második kiadásában új kérdések és válaszok találhatóak meg: tabuktól mentesen, őszintén. A könyv olyan témákat ölel fel, melyek a mindennapok során foglalkoztatják a hívőket és keresőket egyaránt: életvezetés, párkapcsolat, szexualitás, avagy a teológia. Az elmúlt két év legfontosabb kérdéséről, a koronavírus okozta lelki hatásokról is kifejti véleményét a sokak által szeretett Miklós atya.

“Alapvetően a kérdezőket szeretném dicsérni: a kérdező ember akar több lenni, akar helyesen élni, s tud arról, hogy az egyház válaszai, igazságai nagyobbak, mint az ő tudása. Így a kérdező nem önfejű, nem gőgös, nem söpri le az egyház igazságait, hanem a keresztényt az jellemzi, hogy nyitott, tanulékony, és engedelmes nagy igazságok felé. Nekem a sorozat azért fontos, mert a kérdezők a startvonalon állnak, még a nagy döntések előtt, még nincs elrontva az életük, s a zsengének kell különösen jó támaszt adni. Alapvetően szeretném, hogy az életüket kezdő fiatalok legyenek igazak, boldogok, de nem hihetik, hogy ez akárhogy, vagy erkölcstelenül sikerülhet. S ebben a 777-nek van nagy hídszerepe és áldásos munkája, köszönöm, köszönjük!” – osztotta meg gondolatait Papp Miklós a könyv megjelenése kapcsán.

A Papp újra válaszol előszavát Kovács András Péter humorista írta – akinek ezúttal is hálásan köszönjük, hogy elsőre elvállalta a felkérést. Elgondolkodtató és igazán mély gondolatokat osztott meg az olvasókkal:

„Nincs nyolcmilliárd különböző ember nyolcmilliárd különböző kérdéssel, és nem is kell rájuk nyolcmilliárd különböző választ adni. Elég megtalálni a helyes alapállást, azt az egyetlen magaslatot, ahonnan látszik mind a nyolcmilliárd válasz. A jó hír pedig az, hogy az emberi természet magától törekszik erre az alapállásra. És ez idővel jönni fog, ahogy az érettség, a bölcsesség is.

hirdetés

Ha olvasod ezt a könyvet, próbáld ezzel a szemmel olvasni: ne csak Miklós atya egyes válaszait nézd – nézd az összképet, nézd az alapállást, ahonnan a válaszok születnek, és kívánom, hogy közben te is felismerd, amit én is éreztem olvasáskor: Nahát, Miklós atya! Ugyanazon a dombon ücsörgünk!”

Igazán megható számunkra ez a pillanat, hiszen két évvel ezelőtt adtuk ki első könyvünket, a Papp válaszol első részét. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy további két könyvünk (Megszabadítottál szégyenemtől; Istennel a műtőben) is meg fog jelenni, azt meg végképp nem, hogy ismét örömmel oszthatjuk meg veletek Papp Miklós atya legújabb gondolatait. 

A Papp újra válaszol című könyvet ide kattintva rendelheted meg, 2.990 forintért.

A megjelenést különleges kedvezménnyel ünnepeljük, amely minden könyvünkre érvényes:

  • 2 könyv megvásárlása 4.990 Ft.
  • 3 könyv megvásárlása 5.980 Ft.

Hálásan köszönjük, hogy online és könyv formájában is olvastok bennünket, nagy öröm és megtiszteltetés ez számunkra! 

Borítókép - Fotó: Bonifert Rita/ 777
A Papp válaszol!
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás