2020. 12. 31.

2020-ban sem volt a hit magánügy – ilyen éve volt a 777-nek!

A 2020-as évet sokáig fogjuk még emlegetni, hiszen teljesen felborult az életünk a járvány következtében. A mi szolgálatunk is megváltozott, hiszen hiába építettük különböző eseményeken keresztül az OFFLINE-közösségünket, a vírus teljes mértékben az online platformra szorított bennünket. Ráadásul azzal is szembesülnünk kellett, hogy kis csapatunknál az elmúlt öt évben szinte mindannyiunk életállapota megváltozott: egyetemista srácokból mára férjek és feleségek – sőt legtöbben szülők – lettünk.

A munkahely – hiszen a 777 senkinek sem főállása – és a család mellett próbáltunk úgy lavírozni a szabadidőnkkel, hogy folytathassuk tanúságtételünket, szolgálatunkat. Nagyon nagy kihívás volt ez a számunkra, sok tanulsággal, nehézséggel – de annál is több örömmel és kegyelemmel.

Felemelő volt megtapasztalni, hogy tízezreket tudtunk közös imádságra buzdítani a pandémia idején: tavasszal a “Pánik helyett ima” kezdeményezésünkhöz 66 ezren csatlakoztatok, míg ősszel arra kértünk titeket, hogy az egyik vasárnap este gyertyát gyújtva fohászkodjunk Istenhez. Megható volt megtapasztalni ezt a különleges lelki egységet, az elmúlt öt évünk legszebb pillanatai közé tartozott.

Ha csak a számokat nézzük, akkor a 777 olvasottsága továbbra is erősödik: idén majdnem 8 millió oldalletöltés érkezett az oldalunkra (7 991 083), Magyarország mellett Erdélyből, az Amerikai Egyesült Államokból és Felvidékről követik a legtöbben a cikkeinket. Ha a városokat hasonlítjuk össze, akkor toronymagasan a Budapest vezet, amelyet Debrecen, Miskolc és Brassó(!) követ. Forintos Bence kollégánk azt is kiderítette, hogy idén 9 millió Google-keresésben jelentünk meg, 715 ezer alkalommal pedig a legismertebb keresőoldalról keveredtetek a 777-re. Idén 1205 cikkünk jelent meg, külön szeretnénk megköszönni a fordítóinknak a segítséget, akik hatalmas munkát végeznek. Írásainkon kívül képeinket is rengetegen láthattátok, grafikus csoportunk igényes munkájára is nagyon büszkék vagyunk!

hirdetés

Az idei évtől tudatosan nagyobb hangsúlyt fektetünk az Instagram-oldalunkra, ahol 2020-ban majdnem megdupláztuk követőink számát (10 900). A legnépszerűbbek továbbra is a Facebookon vagyunk, ahol több mint 75 ezren követik oldalunkat, 1 737 üzenettel tiszteltetek meg bennünket ezen a közösségi oldalon. Különösen aktívak voltatok idén a “Facen”, hiszen kétmilliónál is több reakció érkezett a bejegyzéseinkre, 79 ezer(!) hozzászólást kaptunk!

Aktívabbak voltunk a Youtube-csatornánkon is, ennek köszönhetően majdnem harmcinc százalékkal nőtt a feliratkozók száma, a fiók eliindítása óta 1 114 466 videómegtekintésünk van! 2020 egyik nagy újítása volt, hogy elkezdtünk podcast adásokat készíteni, ahol többek között a “Szerintünk” és a “Kettőskereszt” rovatokat hallgathatjátok. Az év utolsó részében 14 adást rögzítettünk, amelyeket több mint tízezer alkalommal hallgattatok meg.

Nem csak az interneten zajlott körülöttünk az élet, hiszen új irodába költöztünk – amelyet hamar igen otthonossá tettünk! Akik személyesen jöttek könyveket átvenni, azok már láthatták is a 777 ferencvárosi bázisát! Apropó könyvek: két új kiadással is jelentkeztünk – Lábánné Hollai Katalin személyes hangvételű kötete és Csókay Andrással készült interjúkönyv –  így összesen már három saját kiadású olvasmányunk van!

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban: a jövő évi működésünkért indított #Együtt777ért kampányunk a cikk írásának időpontjában már átlépte a 5 millió forintot, amiből sok mindent meg tudunk valósítani a terveinkből! Hálásak vagyunk érte, hiszen ahogyan egyre több mindenbe vágunk bele, úgy nőnek a kiadásaink is! Nélkületek nem lenne 777! 

Hálásak vagyunk Istennek, hogy egy ilyen nehéz évben is fejlődhettünk, kitartottunk és tanúságot tehettünk a hitünkről! Mindenkinek áldott, kegyelmekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

Szeretettel: 

a 777 csapata

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás