2019. 11. 25.

Ajándékozz meg te is egy rászoruló gyermeket! Cipősdoboz akció

Negyedik éve tartunk cipősdoboz akciót a Csak Egyet Szolgálattal összefogva! Idén az akció különlegessége, hogy nem az intézmény által Budapesten segített gyermekek karácsonyának szebbé tételét tűztük ki célul – mivel már tudjuk, hogy idén ők más felajánlásokon keresztül mind fognak ajándékot kapni  – hanem a szolgálattal szoros kapcsolatban működő ózdi misszió látókörében lévőket. 

Ózdon az elmúlt évek kemény és kitartó munkájának köszönhetően felépült a Győztes Bárány Közösség, ahol helyi, jellemzően nehéz anyagi helyzetben lévő családokat fognak össze, és igyekeznek  őket Krisztushoz egyre közelebb vezetni. Nagyjából 50, 2-17 év közötti gyermek és fiatal számára keresünk angyalkákat, akik gondoskodnának arról, hogy karácsony napja a szegénységben élő legkisebbeknek is varázslatos legyen.   

Az ajándékozás menete a következő:

1) Amennyiben szívesen adnál ajándékot egy rászoruló gyereknek, akkor első lépésként a gyoztesbarany@gmail.com e-mail címre írd meg ezt a szándékodat legkésőbb december 10-ig!

2) A válaszlevélben megírják, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rakhatod össze a csomagot (amennyiben van preferenciás, ezt előre jelezd).

3) Rakd össze és szépen csomagold be egy cipősdobozba az ajándékokat, és mindenképpen írd rá a külső csomagolásra, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak küldöd a csomagod!

4) Hozd be a csomagot a Csak Egyet Szolgálathoz, vagy add fel postán – pontos cím itt! Amennyiben postán szeretnéd feladni, akkor mindenképp jelezd ezt e-mailben. A csomagok beérkezésének határideje: december 17!

 

Előre is hálásan köszönjük a segítségeteket! 

 

(fotó: unsplash.com)

hirdetés

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Advent Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás