2019. 08. 12.

Facebook-csoport segít a keresztény fiataloknak albérletet találni

Egyre többen vannak olyanok, akik örömmel választanának lakótársul keresztény, hasonló értékrendű fiatalt. Ezért is nagy öröm, hogy a Facebookon külön csoport működik “Keresztény Albérlet” néven.

Lassan vége a nyárnak, ilyenkor pedig a továbbtanuló fiatal egyetemisták kollégiumokat – albérleteket “vadásznak” az ország nagyvárosaiban. Az elmúlt években Budapesten irtózatosan felmentek az árak, az átlagfizetésekhez képest érthetetlenül sokat kell fizetni azért, hogy legyen hol laknod. 

hirdetés

Van egy Facebook-csoport – amelyhez nincsen közünk, mi is csak felfigyeltünk rá – ahol a keresztény fiatalok kereshetnek – és ajánlhatnak! – albérletet. Ez azért is remek dolog, mert sokkal nagyobb eséllyel találsz így egy hasonló értékrendű lakótársat, ráadásul jobb esetben keresztény tulajdonost segíthetsz, aki még jobb esetben nem akar kifosztani a teljes vagyonodból. (Ezeket nem tudjuk garantálni, de az esély biztosan nagyobb.)

Az igényt mutatja, hogy már több mint ezren gyűltek össze a csoportban: mi azért is örülünk ennek a kezdeményezésnek, mert sokan közülünk megéltük, hogy milyen egyedüliként felkerülni egy nagyvárosba, szinte kapcsolatok nélkül. Ilyenkor kulcsfontosságú lehet, hogy egy olyan új otthont találjunk, ahova tényleg érdemes hazamenni, ahol nem érzed magad kényelmetlenül, hanem megbízhatsz a lakótársaidban. Reméljük, hogy egymás hitét ápoló és erősítő kapcsolatok születhetnek, amely a nehéz időben is biztos támaszt tud jelenteni.

A Keresztény Albérlet Facebook-csoportot ide kattintva érheted el. 

Nem ez az első olyan kezdeményezés, ahol a keresztény fiatalok virtuális csoportba gyűlnek: a könyvkedvelők Facebook-kezdeményezéséről írt cikkünk után több százan csatlakoztak a közösséghez.

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás