2018. 08. 18.

Facebook-csoportot alapítottak a keresztény könyvek kedvelői

Szeretnél keresztény könyveket olvasni, és közben ezekről véleményt cserélni hozzád hasonlóan gondolkodókkal? Megtaláltuk a megoldást!

Rövid időn belül háromszázan csatlakoztak ahhoz a Facebook-csoporthoz, amely azért jött létre, hogy a benne lévő tagok keresztény könyveket ajánljanak egymás figyelmébe. A fiatalok által létrehozott „virtuális közösség” tagjai szabadon tanácsolhatnak a többieknek olyan olvasmányokat, amelyek akár lelki élményt nyújthatnak, akár értékes szórakoztatással kecsegtetnek.

hirdetés

A bejegyzéseket olvasva hamar látni, hogy nagy az érdeklődés: a csoport tagjai reagálnak az olvasási élményekre, elárulják, hogy mely könyveket bújják épp. Különösen érdekes látni, hogy a különböző generációknak hogyan oszlik meg az ízlése: ebben a csoportban Francine Rivers regényeitől egészen a szentek életéig találni ajánlót. 

„Keresztényként sok keresztény könyvet ismerünk… De nem eleget! Milyen rengeteg jó keresztény könyv van, amelyekről sosem hallottunk…Ez a csoport azért jött létre, hogy meg tudjuk osztani egymással egy-egy keresztény könyv olvasása közben szerzett tapasztalatainkat, élményeinket, és hogy ajánlhassunk egymásnak jobbnál jobb olvasnivalókat” – szól a leírása a csoportnak.

Ajánljuk azoknak, akik szeretnek olvasni – vagy csak szeretnék felfedezni az olvasás örömét – és közben értékes lelki olvasmányokra bukkanni! A csoportot erre a linkre kattintva lehet elérni!

Fotó: fungyung.com

Könyvajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás