2018. 11. 01.

Véget ért a 777 történetének első közös böjtje

Szeptember végén közös böjtöt hirdettünk, melynek célja a családtagjaink megtérése, illetve az értük való ima volt. A böjt október elsejével kezdődött és október utolsó napjával, azaz tegnap zárult le. Létrehoztunk egy zárt facebook csoportot, melybe mindenki jelentkezhetett, aki szeretett volna csatlakozni. A csoport arra szolgált, hogy buzdíthassuk egymást a hónap folyamán.

Amikor meghirdettük az olvasóinkkal való közös böjtölés lehetőségét – melynek felhívását itt olvashatjátok vissza – nem igazán tudtuk, hogy mire számítsunk, hiszen még sosem csináltunk ilyet korábban. A felhívás közzététele után olyan ütemben érkeztek a jelentkezések a csoportba, hogy alig bírtuk nyomkodnia “jóváhagyás” gombot, és azon kaptuk magunkat, hogy nagyjából 3 nap alatt 500 fősre duzzadt a csoport. Mire a hónapot lezártuk – hiszen menet közben is lehetett csatlakozni – a csoport tagjainak száma 813 fő volt. Mélyen meghatott minket, hogy az olvasóink ilyen lelkesen vágtak bele a családtagokért való böjtölésbe.

Hétről hétre bátorítottuk és buzdítottuk egymást, feltettük a kérdéseinket, megosztottuk a nehézségeinket és az örömeinket. Bátran mondhatom a többiek nevében, hogy maga a tény, hogy nem egyedül harcolunk a lemondásainkkal, megerősítést nyújtott, és segített a kitartásban.

hirdetés

Tegnap véget ért az első böjtünk, de biztosan nem ez volt az utolsó! Hatalmas erő és mennyei energiaforrás vagytok Ti, a 777 olvasói! És felelőtlenség lenne a részünkről, ha nem engednénk teret annak, legalább évente egyszer, hogy együtt emeljük fel a szívünket egy közös célért.

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vett az első böjtünkben, nagyon reméljük, hogy ti magatok is épültetek belőle, és gyümölcsöt hoz a könyörgésünk. Egy biztos, a lehető legjobb kézbe helyeztük a kéréseinket!

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás