2018. 04. 28.

IV. Imádság Háza Konferencia

Ma kezdődik a IV. magyarországi Imádság Háza Konferencia. Idén a Pécsi Imádság Háza szervezésében kerül megrendezésre az Augsburgból honosított rendezvény.

Az augsburgi Gebetshaus 2008-ban szervezte meg az első MEHR konferenciát, vagyis az első olyan nyitott, több napos dicsőítő alkalmat, ahol az imádság volt a fókuszban. Johannes Hartl és az általa vezetett Gebetshaus idén tizenegyedik alkalommal szervezte meg ez a konferenciát. Tíz éve még csupán pár tíz ember volt jelen, idén azonban már 10.000 főre emelkedett a résztvevők száma. Ennek mintájára rendezték meg 2015-ben Magyarországon először az Imádság Háza Konferenciát.

Idén a Pécsi Imádság Háza szervezi a 3 napos rendezvényt, amit az Expo Centerben tartanak. A konferencia legfőbb meghívott előadója Wes Hall, aki a Kansas City Imádság Házában dolgozott éveken át. Az előadók között szerepel még Prazsák László a budapesti Imádság Háza vezetője, Flach Gabriella a Pécsi Imádság Háza teljes idejű szolgálója  és Pavol Dolny Kubin város katolikus közösségének pásztora. A dicsőítéseket többek között Csiszér László, Te Deum zenekar és a Szabad-On Dicsőítő Közösség vezeti majd.

hirdetés

Aki szeretne kicsit jobban elmélyülni az imádságban, szeretne Istennel rendkívüli módon találkozni és megismerkedne lelkes fiatalokkal, akiknek a szíve Istenért ég, azoknak még nem késő útra kelni. Ez a három nap csak Istenről szól. A közös dicsőítés ébredést hoz a szívekbe. Az egyház és kis hazánk is várja azt a megújulást, ami a szívekben kezdődik el az által, hogy az emberek Istent helyezik az első helyre és a szeretet parancsa szerint élik a mindennapjaikat.

A helyszíni regisztráció lehetőségéről és a részletes programról a konferencia honlapján tájékozódhattok.

Kép: imadsaghaza.org

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás