2018. 03. 22.

777 Offline – Isten és a tudomány szolgálatában

Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy bejelenthetjük: a márciusi 777 OFFLINE vendégei Dr. Csókay András, idegsebész és agykutató ÉS Dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója!

Dr. Csókay András idegsebész és agykutató, nevéhez fűződik a híres éralagút-technika kidolgozása és a magyar orvostudomány nagyon sokat köszönhet neki. 2005-ben Príma-díjat, majd 2011-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést kapott. Korábban is tanúságot tett már hitéről, erről itt olvashattok.

Az márciusi Offline másik vendége Dr. Kásler Miklós, Széchenyi-díjas onkológus, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, emellett egyetemi tanár és műkedvelő történész. A professzor szintén Príma- díjas és világszerte elismerik munkáját. Hazai és nemzetközi kongresszusok százain tartott előadást. Az Isten léte mellett szóló tanúságtételét már olvashattátok korábban az oldalon.

hirdetés

A két világhírű szakember többek között arról fog beszélni, hogy milyen kapcsolat van Isten és a tudomány között, illetve az ezzel kapcsolatos kérdéskört fogják végigjárni. Ahogy azt már megszokhattátok, két blokkban zajlik majd a beszélgetés, az első részben Vágvölgyi Gergely, a 777  szerkesztője tesz fel a sokakat érintő/érdeklő kérdéseket, majd a Ti kérdéseitek következnek a szünet után!

Időpont: 2018. március 27., kedd (!) 19:00-21:00, kapunyitás: 18:30

Helyszín: Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium díszterme (1114 Budapest, Villányi út 27.)

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi nagyon rövid űrlapon tudsz, amelynek kitöltése 30 másodpercet vesz igénybe:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezkqos5xCutVgk9hU676Oyy9UrJUKj-d1SoPzxWltOG3Ty7w/viewform

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás