2017. 08. 20.

“A világot az igenek, a bizalom és a hit viszi előre” – Böjte Csaba

Ünnepélyes keretek között szentelték meg a Magyarok kenyerét Pécsett, az eseményen beszédet mondott Böjte Csaba testvér is.

A világot az igenek, a bizalom és a hit viszi előre – jelentette ki Böjte Csaba ferences rendi szerzetes Pécsett, a Magyarok kenyere jótékonysági program központi ünnepségén.

hirdetés

Az árva és nehéz gyermekeket gondozó Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója szerint a világ viszontagságait látva “olyan könnyen mondjuk ki, hogy nincs tovább, hogy a Jóisten elfordította az arcát”, de mint kiemelte, “igenis a sorsot meg lehet fordítani és rajtunk múlik, hogy mit hoz a holnap”.

Pécs, 2017. augusztus 20.
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, az árva gyermekeket gondozó Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója (b) és Páva Zsolt, Pécs polgármestere megszegik az új kenyeret a Magyarok kenyere jótékonysági program központi ünnepségén a Pécsi Egyházmegye Magtárában 2017. augusztus 20-án. A Magyarok kenyere programban több mint 500 tonna búza gyûlt össze eddig, a liszt- és kenyéradomány mintegy 80 ezer nehézsorsú gyermekhez jut majd el.
MTI Fotó: Sóki Tamás

(Forrás: MTI)

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás