2017. 03. 06.

Keresztény banda albumával pózolt a brit miniszterelnök – a rajongók teljesen kiakadtak

Körbejárta az internetet az a fotó, amelyen Theresa May brit miniszterelnök az Lz7 keresztény hiphop együttes albumát tartja a kezében. Érdekesség, hogy a rajongók egy része egyáltalán nem örült a képet látva.

Szégyenletesnek nevezték az LZ7 rajongói, hogy az együttes albumával fotózkodott Theresa May brit miniszterelnök: az együttes hivatalos Facebook-oldalára kitett fotón az egyik kommentelő így fogalmaz:

hirdetés

“Azt szeretnétek, ha összefüggésbe hozható lenne a zenétekkel az a személy, aki növeli a nehézségeket, a szegénységet és a megszorításokat? Semmi Istenhez köthető cselekedete nincs annak a pártnak, amelyet ő vezet. Szégyenletes.”

Többen természetesen védelmükbe vették a zenekart, kiemelve, hogy a fotónak köszönhetően olyanok is hallhatnak a keresztény zenekarról, akik eddig még nem. Összességében alaposan egymásnak estek a rajongók, komoly megosztottsága lett a képnek.

Az LZ7 többször is járt már Magyarországon, eléggé egyedi hangzásviláguk van, vagy rajongani szoktak értük az emberek, vagy inkább tüstént áttekernek egy másik keresztény csapat slágerére. Mindenképpen nagy szónak számít, hogy a mindenkori brit miniszterelnök egy keresztény zenekar albumát szorítva mosolyog a kamerába, habár nehéz elképzelni, hogy a hatvan éves Theresa May lelkesen ugrándozna például erre a slágerre:

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás