2017. 01. 24.

Mi is az a 777 Offline?

Nagy álmunk válik valóra jövő hétfőn, amikor a szerkesztőségünk megtartja első rendezvényét, amely remélhetőleg egy hosszú sorozat első, igen fontos állomása lesz!

Már az esemény neve is beszédes: 777 Offline! Régóta dédelgetett vágyunk volt, hogy az online térből „leszálljunk” a valóságba, hogy megmutassuk, hogy kik is alkotják a 777 csapatát. Hogy arcokhoz is tudjátok kötni a neveket, hogy lássátok, hogy kik azok, akik napról-napra igyekeznek benneteket blogbejegyzésekkel, hírekkel, adott esetben vidám témákkal ellátni.

Van ennél azonban egy fontosabb küldetése a 777 Offline beszélgetéssorozatnak: szeretnénk megteremteni Magyarországon annak a kultúráját, hogy közéleti szereplők – sőt közszereplők -, színészek, sportolók, az igazi példaképeink nyíltan és őszintén beszéljenek a hitükről.  Hogy meg tudjuk egymást erősíteni abban, hogy kereszténynek lenni nem ciki, hanem erény, hogy a hitünk nem elvesz, hanem hozzáad az életünkhöz. Amit a 777 az online térben képvisel: hitelesen, vidáman, fiatalosan tanúságot tenni.

Jövő hétfőre ezért egy olyan embert hívtunk meg, aki úgy felel meg minden kritériumnak, hogy ráadásul még a 777 csapatának is a tagja. Vidám, humoros, mégis rendkívül mély hittel rendelkező, hiteles ember. Reverendában. Hodász András atyával a lelki edzéstervről fogunk beszélgetni, arról, hogy hogyan lehet és érdemes fejlődnünk.  Hitről, értékekről és Rólad fogunk társalogni, a Ti segítségetekkel, hiszen a beszélgetés végén sok időt hagyunk arra, hogy a PPKE ITK aulájában megjelent közönség is kérdezzen.

A 777 Offline története nagyon hasonló az oldaléhoz: mi rengeteg kérdőjellel belevágtunk és cserébe csak úgy záporoznak  a felkiáltójelek. Hogy szükség van erre az eseményre. Először arra gondoltunk, hogy egy kis kávézóban majd beszélgetünk néhány tíz ember előtt. Most ott tartunk, hogy hat nappal a rendezvény előtt új helyszínt jelentettünk be (PPKE ITK, Budapest, Práter utca, belváros), és több száz emberre számítunk. Szeretnénk megélni ezt a csodát, és azt is szeretnénk ha Ti is átélnétek velünk. Hogy jó érzés együtt megerősödni abban, hogy amit hiszünk és vallunk, az másnak is fontos. Ünnepre készülünk, és azt szeretnénk, ha hatalmas tömeg ünnepelne velünk. Nem bennünket, hanem Őt, aki teremtett minket.

(A 777 Offline helyszíne és időpontja: január 30., hétfő 19 óra. Az esemény ingyenes, de Facebook, vagy e-mail regisztráció köteles. Jelentkezni lehet az esemény hivatalos oldalán az „Ott leszek” gombra kattintva, vagy az info@777blog.hu címen.)

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás