2017. 01. 21.

Ima a buszbaleset áldozataiért és a gyászolókért

A veronai buszbaleset mélyen megérintette egész Magyarországot: a Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjait és tanárait szállító jármű az autópályán egy oszlopnak csapódott, majd kigyulladt. A tragédiában tizenhatan vesztették életüket. Arra kértük Szabó-Molnár Bálint atyát, hogy segítségével közös imádsággal forduljunk Isten felé ezekben a nehéz napokban.

Urunk, Jézus Krisztus! Értetlenül, megrendülten állunk e tragédia előtt, és összetört szívvel kiálltunk hozzád: Miért? Miért így? Miért ezek a fiatalok? Nem, nem tudjuk a választ, de hisszük, hogy mindegyikünknek adsz majd szívedből-jövő szavakat.

hirdetés

Imádkozunk hozzád az elhunyt fiatalok lelki üdvéért, Rád bízzuk a többiek gyógyulását, a családtagok vigasztalását, hogy szenvedésükben is megtapasztalhassák: „Miként anya vigasztalja a fiát, úgy vigasztallak majd meg én is titeket” (Iz 66,13). Légy támaszunk és adj lelki erőt a fájdalmak elviseléséhez. „Mindenre képes vagyok abban, aki erőt ad nekem” (Fil 4,13)

Ne engedd, hogy a gyászoló családtagok, tanárok, osztálytársak, barátok ennek hiányát érezzék! Te aki legyőzted a halált, enyhíts szívünk fájdalmán és önts új erőt és lelkesedést életünkbe. Ámen!

Szabó-Molnár Bálint atya

(Fotó: MTI)

Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás