2016. 08. 26.

A #mutiabibliad ötletről

Mi ez az új hashtag téma a 777-en? Hogy kell ezt kiolvasni? Kik csinálják? Miért? Cikkünk a „Muti a Bibliád!” ötlet megvalósításáról szól, amihez nem titkoljuk: Rátok is szükség van!

A hashtag (ejtsd: hesteg) a közösségi oldalakon elterjedt „#” jelzés, ami lényegében egy gyűjtő címke a mögötte lévő szóhoz, kifejezéshez. Ennek segítségével lehet keresni nyilvános bejegyzések között, így lehet témák szerint csoportosítani posztokat, közösséget építeni. Többet a témáról itt olvashatsz. (Nekem volt már, hogy egy együttes számát posztoltam, és ők személyesen is belájkolták, mert a hashtag miatt megtalálták 🙂 )

Jelen kezdeményezésünkben semmi kampányolás nincs, ez nem egy verseny vagy egy nyereményjáték. Egyszerűen szeretnénk megmutatni a világnak, hogy milyen a Bibliánk. Szeretnénk, ha ti is megmutatnátok nekünk. (Azért biztos, hogy van, aki használta már közületek a #mutimiteszel hashtag-et!)

Nem rég írtunk arról, hogy hogy lehet egyénibbé tenni saját Szentírásunkat, vagy hogy lehet mást megajándékozni például egy szép tokkal. Herényi Barna blogbejegyzése a Biblia teljes elolvasásának gyümölcseiről és nehézségeiről szólt. Kunszabó Anna is blogolt róla, hogy szemmel vagy szívvel olvassuk az igét, sőt, börtön-beli Szentírásokról is írtunk már nektek, és még sorolhatnám.

hirdetés

Itt az ideje, hogy felfedjétek a 777 szerkesztősége és az ismerőseitek előtt is: milyen a Ti Bibliátok? Lehet gyűrött… színes… szépen beborított… érintetlen (mert például el sem tudod képzelni, hogy egy vonalacskát is belefirkálj)… post-it-ekkel tarkított… könyvjelzőkkel vagy igés képekkel tele…

Szeretnénk, ha megmutatnátok! Óriási ereje lehet a hasonlóságoknak, az összetartozásnak, annak, hogy mindezt felvállaljuk. Keresztények vagyunk!

Arra hívunk Benneteket, hogy közösségi oldalatokon (legyen az Facebook, instagram, stb.) osszatok meg egy nyilvános képet (vagy akár montázst) a saját Bibliátokról! (Ha nem annyira szeretsz fényképezni vagy képet feltölteni, akár egy kis szösszenet vagy rövid „személyleírás” is lehet.)

A legfontosabb, hogy a bejegyzésed tartalmazza a #mutiabibliad valamint a #777blog jelzőket, hogy könnyebben rátaláljunk egymásra!

Reméljük, hogy egyre többen csatlakoztok ehhez a kis kezdeményezéshez, és ezzel akár segíthetünk is Benneteket a gyakoribb lapozgatásban!

Kíváncsian várunk Titeket!

mutiabibliad

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Evangelizáció
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás