2024. 08. 27.

Zuhanó tányérok – frappáns, rövid videó az evangélium lényegéről

Elhiszed, hogy 4 percben is el lehet mondani az evangélium lényegét? Először én sem gondoltam, hogy lehetséges. De látva a Zuhanó tányérok című videót, amelyet már több mint 6 millióan megnéztek, megváltozott a véleményem.

„Nézd csak meg a szemeidet! Nézd meg őket! Gyönyörűek. Színpompásak. Mindenki szeme egyedülálló. Mindet én teremtettem. Sőt, mindent, a világegyetemet, és téged is. Személyiséggel ruháztalak fel. Tisztának teremtettelek. Komplexnek. Minden nap én adok neked életet. De történt valami. Megcsaltál. Nem bíztál bennem. Vétkeztél. Elszakadtál tőlem. És bár még mindig élsz…lassan meghalsz. Ezért más dolgokat kerestél, hogy betöltsd az űrt…”

A többi részét inkább nézd meg magad a videóban, mert a szöveg a látott képekkel együtt nyer igazán értelmet. Nem véletlen, hogy már több mint 6,1 millióan megnézték. Sokszor én is beteszem, amikor távol érzem magam Istentől vagy nehéz időszakon megyek keresztül.

A videó készítője egyébként a Cru (korábban Campus Crusade for Christ) nevű, fiatalokból álló közösség, és – mint írják – szenvedélyük, hogy az embereket Jézus Krisztushoz kapcsolják az online platformok segítségével is.

YouTube-csatornájukon személyes bizonyságtételekkel és a fentihez hasonló videókkal találkozhatsz, amelyek célja, hogy átsegítenek a nehéz időkön és közelebb vigyenek Isten szeretetének megismeréséhez.

 

Borítókép - Fotó: YouTube - Cru
Videók
hirdetés