2023. 11. 30.

Most minden könyvünk kedvezményes áron kapható!

A karácsony közeledtével rendkívüli akciót hirdetünk: minden korábban megjelent könyvünk 15% kedvezménnyel kapható! Szerezd be most, amit szeretnél, a kedvezmény december 10-ig tart. Sőt, érdemes a legújabb imanaplónkat előrendelni, amely szintén kezdezménnyel kapható még.

A 777 gondozásában eddig megjelent könyveinket december 10-ig 15%-os kedvezménnyel rendelhetitek meg. Elevenítsük fel, milyen könyvek is kaphatók nálunk – csemegézzetek bátran!  

  1. Hetedhét határon

A kötetben tehetséges szerzők mutatkoznak be óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló meséikkel. A barátságról, az összefogásról, a megerősítő nehézségekről, a gyász feldolgozásáról szóló történetek természetesen nemcsak a kicsiknek adhatnak erőt és élményt, hanem bármelyik korosztálynak. Ajánljuk ezért a könyvet mindenkinek, aki szeret elmerülni a képzelet világában, és szeretne megerősödni abban a hitben, hogy van még jóság, segítőkészség, gyógyulás, jó befejezés is a sok nehézség mellett.

  1. Istennel a műtőben – interjúkötet Dr. Csókay Andrással

Az interjúkötet nagypapától–nagypapáig tart: a nagyszülők életének sorsfordító eseményeitől elvezet bennünket egészen András nagypapakoráig. Ez az út nem egyszerű és sima: egészen megrendítő, máskor pedig felemelő történetek gyönyörű kavalkádja, amelynek csúcsa a hitben való megerősödés.

hirdetés

Az interjúkötet különlegessége, hogy felesége, Daniella is vállalta a beszélgetést. Sokaknak lehet fantasztikus példa az ő kitartása a férje mellett. Neki köszönhetően különleges bepillantást kaphatunk András életébe. Általa nemcsak a missziós orvost, hanem a férjet és az édesapát is megláthatjuk, valamint megérthetjük, hogy mit jelent valaki mellett egy életen át, jóban-rosszban kitartani.

  1. A Papp válaszol

A 777-en a „Papp válaszol” című rovat keretében minden héten három olvasói kérdésre adott részletes, szívhez szóló választ Papp Miklós görögkatolikus pap. Rovata hamar a blog legnépszerűbb írásai közé került, ez pedig az igényes olvasókat is dicséri. Miklós atya tabuk nélkül, de mégis irgalommal ír olyan nehéz témákban, mint a szexualitás, a párkapcsolat, a házasság vagy az önismeret. Az első évad befejeztével a szerkesztők és a szerző is úgy gondolta, hogy érdemes ezeket a remek írásokat könyv formájában, tematizálva is megjelentetni.

  1. A Papp újra válaszol

Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa lelkiismeretes tanácsai, bölcs meglátásai rengeteg embernek jelentettek segítséget már az online világban is, ezért 2019-ben könyv formájában is megjelent „A Papp válaszol”. A rovat olyan népszerű lett, hogy 2020-ban már majdnem száz oldalnyi kérdés érkezett Papp Miklóshoz, olyan fontos témákról, mint a házasság, az életvezetés, az önismeret – vagy éppen a koronavírus okozta nehézségek. Miklós atya legújabb válaszai pedig ismételten könyvért kiáltották – így jelent meg a második kötet.

  1. Megszabadítottál szégyenemtől – A Biblia és a 21. század meddő asszonyai

„Önmagam erejéből képtelen lettem volna nyilvánosság elé állni és beszélni a meddőség küzdelmeiről és szégyenéről. Szükségem volt azokra az évekre, amikor végigjártam a felismerés, a reménykedés és a csalódás útját, miközben Isten formált engem, megerősített és bátorságot adott. Bátorságot, hogy leírjam a legmélyebb érzéseimet és mindazt, amit megértettem a Biblia meddő asszonyainak történeteiből” – írta a könyv szerzője, Lábánné Hollai Katalin.

A könyveinket ITT tudod megrendelni. Az akciós könyveket érdemes a Hétről hétre – Lélekkoordináták című legújabb kreatív naplónkkal együtt beszerezni, amelyre pedig szintén december 10-ig előrendelési akciónk van!

Egyéb
hirdetés