A Hétről hétre – Lélekkoordináták című kreatív határidőnaplót ugyanakkora szeretettel alkottunk meg, mint az első kiadású naplónkat. Most is minden hónap egy-egy témára épül: olyanokat választottunk, amelyek az életvezetésünkhöz kapcsolódnak; gyakorlatias módon, ugyanakkor a lelki-szellemi síkot is beleértve. Szó lesz az időbeosztásról, a kommunikációról, önmagunk szeretetéről, a pénzügyeinkről, a hitünkről, a kapcsolatainkról és még sok más izgalmas témáról. Hiszünk abban, hogy az életünk minden területét Isten kezébe tehetjük, és ha Ő az életünk útjának kísérője, soha nem tévedünk el!

A hónapok témáinak bevezetőit 12 hívő ember írta, olyanok, akiket nemcsak hitelesnek tartunk, hanem az adott téma szakértőinek is. Hálásak vagyunk, hogy megosztották velünk személyes gondolataikat és példáikat!
A havi írások szerzői:

Dr. Baritz Sarolta OP
Budai Evódia
Frivaldszkyné Jung Csilla
Grendorf Péter
Herényi Márk Barnabás
Holló András
Dr. Izsák Norbert
Kiss Gabriella
Kozma-Vízkeleti Dániel
Mihalec Gábor
Nagy Bálint SJ
Lipóczkiné Pulay Eszter

Újdonságok

Hogy még jobban elmélyülhess a témákban, mindhez ajánlunk cikkeket, podcasteket/videókat és egy-egy filmet is. Hetente a témához kapcsolódó idézetek, havonta pedig önreflexiós kérdések várnak. Hogy észrevegyük az Atyánktól kapott ajándékokat a hétköznapjainkban, hálalistának is hagytunk helyet. A hálaadás ugyanis az egyik legjobb ellenszer az aggodalom és a félelem ellen.

Az idei extra, hogy matricákat is kérhetsz a naplóhoz, ezekkel megjelölheted a fontos napokat, az ünnepeket, sőt másokat is bátoríthatsz velük.

Lapozz bele a könyvbe!

A kreatív naptár

Istennek terve van az életeddel – mi ezzel a kreatív öröknaptárral szeretnénk segíteni, hogy ennek a tervnek a koordinátáira, az útvonalra, a következő lépésekre rátalálj.

Oldalszám: 212 old.
Borító: keményborítós
Borító és grafikai tervezés: Bonifert Rita
Szerkesztők: Szilágyi Anna, Lábánné Hollai Katalin, Fekete Ágnes, Ujhelyi Dóra
Felelős kiadó: 777 Közösség Egyesület
Nyomda: Premier Nyomda Kft.

© 777 KÖZÖSSÉG EGYESÜLET