2023. 11. 27.

Előrendelhető a Hétről hétre naptár és imanapló!

Izgatottan és nagy örömmel jelentjük be, hogy már előrendelhető a 777 legújabb kreatív naptárja és imanaplója, a Hétről hétre – Lélekkoordináták! Sokat dolgoztunk azon, hogy a lehető legjobb kiadvány legyen, reméljük, nektek is tetszeni fog!

Jó hírünk van: már előrendelhető a Hétről hétre – Lélekkoordináták című kreatív határidőnapló, amelyet ugyanakkora szeretettel alkottunk meg, mint az első naplónkat. A különbség annyi, hogy beépítettük az előző év tapasztalatait és a Ti visszajelzéseiteket, így – reményeink szerint – még kényelmesebb és igényesebb lett az új változat.

Istennek terve van az életeddel – mi abban szeretnénk segíteni, hogy ennek a tervnek a koordinátáira, az útvonalra, a következő lépésekre rátalálj. Innen ered a Lélekkoordináták cím.

Most is minden hónap egy-egy témára épül: olyanokat választottunk, amelyek az életvezetésünkhöz kapcsolódnak; gyakorlatias módon, ugyanakkor a lelki-szellemi síkot is beleértve. Szó lesz az időbeosztásról, a kommunikációról, önmagunk szeretetéről, a pénzügyeinkről, a hitünkről, a kapcsolatainkról és még sok más izgalmas témáról. 

hirdetés

Hiszünk abban, hogy az életünk minden területét Isten kezébe tehetjük, és ha Ő az életünk útjának kísérője, soha nem tévedünk el!

A hónapok témáinak bevezetőit 12 hívő ember írta, olyanok, akiket nemcsak hitelesnek tartunk, hanem az adott téma szakértőinek is. Többek között Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, Baritz Sarolta Laura domonkos rendi nővér, közgazdász, Nagy Bálint jezsuita atya, Holló András tánctanár, Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus is írt a naplóba.

Hogy még jobban elmélyülhess a témákban, mindhez ajánlunk cikkeket, podcasteket/videókat és egy-egy filmet is. Hetente a témához kapcsolódó idézetek, havonta pedig önreflexiós kérdések várnak. Hogy észrevegyük az Atyánktól kapott ajándékokat a hétköznapjainkban, hálalistának is hagytunk helyet. A hálaadás ugyanis az egyik legjobb ellenszer az aggodalom és a félelem ellen.

Az idei extra, hogy matricákat is csomagoltunk a naplóhoz, ezekkel megjelölheted a fontos napokat, az ünnepeket, sőt másokat is bátoríthatsz velük.

Azt ajánljuk, jelölj ki heti egy napot, amikor csendben leülsz, és csak Istennel, önmagaddal és a naplóval töltöd az időt. Hidd el, igazi felfrissülés lesz!

A Hétről hétre Lélekkoordinátákat ajánljuk a 2024-es évre határidőnaplónak, ugyanakkor hiterősítő imanaplónak is – karácsonyi ajándéknak is nagyszerű választás!

A naplót ITT előrendelheted, bevezető áron, december 10-ig 5990 forintért.

Van még egy jó hírünk: a többi könyvünkre is 15% kedvezmény jár, ha most rendelsz. 

Egyéb
hirdetés