2023. 01. 16.

Véget ért a 777 kampánya – köszönünk minden támogatást!

Véget ért év eleji kampányunk, melynek célja az volt, hogy a 777 működése tovább folytatódhasson. Meghatódottan köszönjük, hogy ilyen sokan támogattatok minket!

Ahogy azt megírtuk, az elmúlt időszakban bizonytalanná vált a 777 működése, ezért az oldal fennmaradásának érdekében egyhetes kampányt indítottunk. A kampány lezárása után nagy örömmel osztjuk meg veletek a jó hírt, hogy elegendő adomány gyűlt össze ahhoz, hogy a következő negyedévben folytatni tudjuk szolgálatunkat!

hirdetés

Ezekben a napokban világosan láttuk megvalósulni Jézus szavait; kérjetek és kaptok! Nagyon köszönünk minden anyagi támogatást, és még ennél is jobban köszönjük a sok aggódó üzenetet, imát, rengeteg kedves szót arról, hogy mit jelent nektek a 777; ezek mind erőt adnak a hétköznapjainkhoz. Nagyon megérintett bennünket az az összefogás, amit tapasztaltunk. Hálát adunk Istennek, és hálásak vagyunk nektek, mert nélkületek és a támogatásotok nélkül nem tudna működni az oldal! Köszönjük, hogy vagytok! És ne feledjétek; aki ad, annak adatik!

Köszönettel és hálával:

a 777 csapata

Közlemény
hirdetés