2023. 01. 09.

Kampányt indítunk a 777 megmaradásáért

A 777 Közösség Egyesület közleménye.

Az egyre nehezebb gazdasági helyzet, valamint az olvasói adományokra épülő támogatói rendszerünk miatt a 777 jövője az elmúlt időszakban bizonytalanná vált. Köszönettel arra kérünk, hogy ha fontos számodra szolgálatunk – és lehetőséged van rá –, akkor támogass bennünket anyagilag. A mostani célunk, hogy az első negyedév – azaz március – végéig biztosított legyen a 777 működése, ezért január 9. és 16. között egyhetes gyűjtést indítunk. Ugyanúgy lesznek tartalmaink, interjúk, de naponta többször hívjuk majd fel a figyelmeteket arra, hogy veszélybe került a jövőbeli működésünk.

2023-ban immáron a hetedik születésnapjára készül a 777. Álmodni sem mertük volna azt, hogy Isten ilyen hosszú és gyümölcsöket termő szolgálatra hív bennünket, amelybe habár rengeteg energiát és időt belerakunk, mégis lelkileg sokkal többet kapunk vissza, mint amennyit mi bele tudunk tenni. Szeretjük ezt a szolgálatot – és szeretnénk folytatni is, mert azt érezzük, hogy sokaknak szüksége van rá.

Mint azt már sokszor hangsúlyoztuk, a 777 teljesen független, ami azt jelenti, hogy nincsen sem állami, sem egyházi tulajdonban. Ennek rengeteg előnye van, de kétségtelen tény, hogy gyakran „kalapozásra” kényszerülünk. Bevételeink elsöprő többségét az olvasói adományok jelentik, ezenkívül a könyveladásokból és a csekély reklámbevételből érkezik még pénz a számlánkra.

Ezek a bevételek jelenleg sajnos nem fedezik a kiadásainkat.

Ugyanakkor az iroda fenntartása, az informatikai és grafikai munkák, a személyi juttatások, a technikai eszközök beszerzése, a könyvelő, a fotósok költsége olyan tételek, amelyeket muszáj valahogy kigazdálkodnunk – és akkor a rendezvényekről még nem is beszéltünk. Olyan kiadások, amelyek nélkül nem tudna működni az oldal, bármennyire is szeretnénk.

Ezért arra kényszerülünk, hogy a segítségeteket kérjük. Tudjuk, hogy nem csak nekünk egyre nehezebb, hanem mindenkinek. De azt is tudjuk, hogy sok kicsi támogatás összeadva eleget jelenthet, a 777 olvasótábora mikroadományokból is képes lehet fenntartani ezt a szolgálatot – egy negyedévig még egészen biztosan.  

Hálásan köszönünk minden támogatást, imát, jó szót, kedves üzenetet, amelyeket kapunk Tőletek. Bárhogyan is alakul a jövőnk, mérhetetlen hálával tartozunk Istennek az elmúlt hét esztendőért, azért a rengeteg kegyelemért, amelyet közösen átélhettünk veletek!


Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Név: 777 Közösség Egyesület
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11708104-21454246-00000000
Közlemény – ez nagyon fontos: Támogatás
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


A 777 szolgálatát ide kattintva is tudod támogatni.

Köszönettel:

a 777 csapata

Közlemény