2021. 10. 26.

Azt kértem, hogy “legyen meg a Te akaratod” – és most itt tartok – Kovács András Péter

Kovács András Péter nem csodát vagy megoldást kért Istentől, csak azt, hogy legyen meg az Ő akarata az életével. Nem felejtette el, hogy kérése teljesült.

Rövid, de annál fontosabb tanúságot tett hitéről Kovács András Péter humorista, aki a “Rapid Randi a Jóistennel”  vendége volt. A sorozatban ismert emberek fél percben beszélnek egy bibliai igeszakasz kapcsán élményükről, értékükről. Kovács András Péter ezt a meglehetősen szűkös időt is ki tudta használni arra, hogy mély üzenetet adjon át:

“Egy bizonytalan gyermekkor után elterveztem a biztos életet jogászként. Viszont ez az élet 23 éves koromban néhány tragédia hatására összeomlott: teljes talaj- és kontrollvesztés. Én akkor csak annyit kértem, hogy “Legyen meg a Te akaratod!”.  Nem megoldást, nem csodát kértem, csak ennyit.

És most itt vagyok és azt csinálom, amit igazán élvezek – és amiért megbecsülnek, szerető és támogató családtól övezve. Nem tudok beszámolni látványos csodákról vagy gyógyulásokról, megmenekülésekről.

hirdetés

De aki volt már tengeren viharban, annak a szárazföld is egy óriási, egész életen át tartó csoda” – zárta gondolatait a humorista.

Papnak készült, humorista lett – interjú Kovács András Péterrel

“Tartsd magad méltónak Isten szeretetére” – Kovács András Péter felejthetetlen előadása

Borítókép - Fotó: Youtube/Rapid Randi a Jóistennel
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás