2021. 08. 03.

Egyéjszakás kalandoktól az olimpiáig – Hamar Donát vlogger új videója

Elképesztő az a kettős mérce, amellyel a világ fordul az emberek felé. Élj szabadon, sőt szabadosan, de ha valaki mégis belemegy ebbe, az egy utolsó prostituált vagy nőcsábász – a média szerint. Itt lenne az idő, hogy döntsünk: a tisztaságot vagy a szennyet választjuk.

Hamar Donát neve ismerősen csenghet, hiszen feleségével, Hamar Noémivel már évek óta készítenek videókat a YouTube csatornájukra, elsősorban párkapcsolati, önismereti témákban.

A legújabb Relationship Goals videó az olimpia botrányáról szól, amelyet igazán a média fújt fel, ahogy ez a botrányoknál már csak lenni szokott. Történt ugyanis, hogy az idei tokiói olimpián 160 ezer óvszert osztottak szét a résztvevők között, ehhez képest mégis hatalmas pletyka és botrány lett abból, hogy egy brazil toronyugrónő egyéjszakás kalandba bonyolódott a verseny ideje alatt.

Vajon miért ennyire kétszínű a világ? Miért van az, hogy a kultúra egyszerre támogat és elítél, egyszerre buzdít és pálcát tör a fejünk felett?

hirdetés

Ennyit tud adni a világ és közben meglepődünk, ha az emberek beleőrülnek.

Akkor mégis mi lenne a megoldás? „Ne igazodjatok e világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával, hogy megítélhessétek, mi az Isten akarata, mi az, ami jó, ami neki tetsző és tökéletes.” (Róm 12:2.)

 

Borítókép - Fotó: Methaphum Thongbun | Dreamstime.com
Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás