2021. 06. 17.

Ezek a legnépszerűbb imakérések a 777 Imafalon

Még nincs egy napja, hogy meghirdettük a 777 legújabb kezdeményezését, az Imafalat, ahol kérhetsz imát, fohászkodhatsz mások kéréseiért, valamint hálaadásra is van lehetőség. Hamar érkeztek is a kérések szép számmal, így összeszedtük, hogy melyik kategóriák eddig a legnépszerűbbek.

A cikk írásakor már 15 kategóriában 58 imakérés érkezett, ami azt mutatja számunkra, hogy valóban hiánypótló kezdeményezés ez a projektünk, amelyen már több éve dolgoztunk, hogy ilyen szép formában valósággá váljon. A legtöbben családjukért kérik az imát, ezen belül viszont már megoszlanak a kérések. Vannak, akik a gyermekáldásért fohászkodnak, míg mások családjuk egészségéért vagy éppen békéjéért.

„Nővérem és férje régóta szeretnének saját gyermeket, ám egy egészségügyi probléma ennek az útjában áll. Örökbe szeretnének fogadni egy gyermeket, ám még nem csörgött az a bizonyos telefon… Kérlek, imádkozzatok nővéremért és férjéért, hogy Isten saját, vagy egy örökbe fogadott gyermekkel áldja meg őket, és hogy addig is bízzanak Benne, nővéremnek legyen nagyobb türelme. Köszönöm!” (Sára)

hirdetés

Szintén népszerű imaszándék volt a gyógyulásért mondott fohász, valamint a hivatással, munkahellyel, iskolával kapcsolatos imák. Ezekből is kiragadtunk két példát.

„Imát kérek magamért, gyógyulásért pszichiátriai betegségből, kb. egy évtizede várok arra, hogy Jézus meggyógyítson, amint megígérte nekem lélekben. Súlyos diagnózisom van, ha így maradnék, megutálnám magam előbb-utóbb, úgy érzem. Sok gyógyító alkalmon voltam már, természetesen keresztény vagyok. Nagyon örülök az imafalnak. Üdvözlöm szeretettel minden keresztény testvéremet!” (István)

„A sikeres egyetemi felvételimért szeretnék imát kérni. Nagyon sokat jelentene nekem, ha sikerülne, de Istenre bíztam a döntést és tudom, hogy bármi lesz, Ő tudja, mi a terve velem és az alapján egyengeti az utam.” (Zsófi)

Természetesen ezek mellett is számtalan témakör van, amelyben imát kértetek, így bátorítunk mindenkit, hogy olvasgassa ezeket az imákat, és tapasztaljuk meg közösen, milyen felemelő érzés mások szándékaiért Istenhez fordulunk. Ha pedig benned is van kérés, akkor ezen a felületen megoszthatod imaszándékaidat.

Egyéb
hirdetés

3 hozzászólás

  • Válasz Ibolya 2021. 12. 30. 21:00

    Kérlek imádkozzatok hogy a párom fel hagyom az ivásal és helyes útra térjen és a gyerekem tugyon beszélni

  • Válasz Aranka 2022. 12. 14. 20:51

    Imàt kèrnèk, hogy az agydaganat, melyet a nyàron diagnosztizàltak elmùljon Isten segîtsègèvel.

  • Válasz Rodika 2023. 07. 01. 10:41

    Imát kérek három gyerekem jövőjéért és gyógyulásért
    A kis fiamnak térjen vissza a jó étvágya erősítse meg a testét lelkét a drága Isten hiszem meg tud gyógyítani minden betegséget távozzon a sok rossz az életünkből