2021. 06. 16.

Lehull a lepel: Imafalat indít a 777 csapata

Hosszú hónapok munkája után örömmel jelenthetjük be Nektek a 777 történetének egyik legfontosabb kezdeményezését: „Imafal” néven egy olyan felületet indítunk, ahol szabadon kérhetsz imát és fohászkodhatsz mások kéréseiért. Hiszünk az ima erejében és szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy milyen nagy élményt jelent mások kéréseiért imádkozni. Hálásak vagyunk, mert az Imafal kizárólag olvasói támogatásból készült el, köszönjük adományaitokat!

Mi az az Imafal?

Az Imafal egy olyan felület, ami új szintre emeli a közösségi imádkozást. Lehetsz bárhol a világban, az Imafalon megoszthatod azt a szándékot, amiért imát szeretnél kérni, és a többi felhasználó jelezheti neked, hogy imádkozik a kérésedért. 

Oszd meg a háládat!

Nem csupán hisszük, hanem tudjuk, hogy Isten meghallgatja az imádságainkat. Az Imafalon lehetőséged lesz arra, hogy hálaadásodat, visszajelzésedet megoszd azokkal is, akik imádkoztak a szándékodért. Így együtt örülhetünk, ha kérésed meghallgatásra talált!

hirdetés
Csatlakozz Magyarország legnagyobb imaláncához!

Hogy mit kell tenned? Menj fel az Imafal oldalára és regisztrálj (vagy ne), írj imát, oszd meg, imádkozz mások szándékaiért, és hagyd, hogy az imádság ereje megnyilvánuljon! 

Mi már nagyon izgatottak vagyunk, csatlakozz hozzánk és imádkozzunk együtt!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás