2021. 01. 01.

,,Választanom kellett, hogy élek vagy meghalok” – Anthony Hopkins megrázó üzenete az alkoholizmusról

Az Oscar-díjas Anthony Hopkins a közösségi médiába feltöltött videóüzenetben beszélt arról, hogy 45 éve nem iszik. A színész december 31-én lett 83 éves.

Anthony Hopkins józanságának 45 éves évfordulóján üzent a világnak. Elmondta, hogy bár ez az év mindannyiunk számára megterhelő volt, az ő élete egészen pontosan 45 évvel ezelőtt ilyenkor vett fordulatot.

„45 éve észhez tértem. Egy katasztrófa felé haladt az életem, majdnem halálra ittam magam. Belegondoltam, hogy akarok-e egyáltalán élni, és úgy döntöttem, hogy igen. A döntést megkönnyebbülés követte és azóta az életem fantasztikus volt. ” – mondta a videóban, majd egy üzenetet is hagyott a fiataloknak:

hirdetés

,,Fiatalok, tartsatok ki, ne adjátok fel, és jobbra fordul a sorsotok. Ma van a holnap, amitől tegnap annyira féltetek.” 

 

Borítókép: Anthony Hopkins Facebook
Hírek Nagyvilág
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Barna Zoltán 2021. 01. 02. 13:30

    Miért!?
    Nyolc fiatal életét vesztette szilveszter éjjel Boszniában!
    Zoltán Barna

    8:31 (4 órával ezelőtt)

    Irtózó felelősség van e világon ha ilyesmi megtörténhet mind a nyolcan 2001 születek, MIÉRT!

    https://www.vajma.info/cikk/kulfold/66479/Gazszivargas-miatt-vesztette-eletet-nyolc-fiatal-szilveszter-ejjel-Boszniaban.html

    https://www.vecernji.hr/vijesti/bol-i-tuga-u-posusju-roditelji-preminule-djece-shrvani-pustite-me-unutra-zelim-ih-vidjeti-1458099