2020. 11. 30.

Böjte Csaba hamarosan elhagyhatja a kórházat

Javult az állapota, ezért remélhetőleg a mai napon kiengedik már a kórházból a korábban koronavírussal fertőződött Böjte Csabát – mondta szombaton a Facebook-oldalán közzétett élő közvetítésben. 

Böjte Csaba november közepén számolt be arról Facebook-oldalán, hogy elkapta a koronavírust. Bejegyzésében a rá jellemző humorral viccelődött és csetepaténak nevezte a szervezetében dúló küzdelmet. 

Azonban a bejelentés után pár nappal érkezett a hír, hogy egy budapesti kórházba kellett szállítani a ferences szerzetest. (A hírek szerint a szintén koronavírussal küzdő Barsi Balázs atyát is ugyanabban a kórházban ápolják.) Az állapota azóta javult, ahogyan az a videóban is látható, melynek az elején Böjte Csaba így fogalmaz:

hirdetés

„Úgy néz ki, hogy ezt az évet én kórházban zárom, de az orvosaim ígérete szerint talán hétfőn ki fognak engedni.”

A továbbiakról egyelőre nem érkezett hír, de abban biztosak lehetünk, hogy Csaba testvér állapota javuló tendenciát mutat és nemsokára távozhat a kórházból.

Imádkozzunk továbbra is a betegekért, köztük Barsi Balázs atyáért is, kinek a szervezetét a hírek szerint jobban megviselte a koronavírus.

Borítókép - Fotó: Facebook / Böjte Csaba füveskönyve
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás