2020. 11. 16.

Böjte Csaba testvér is elkapta a koronavírust

Közösségi oldalán számolt be róla Böjte Csaba testvér, hogy az ő szervezetét is megtámadta a koronavírus. Ennek a „csetepaténak” a részleteit írja le és mindannyiunkat imádkozásra hív!

„Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik!” – kezdte betegségének bemutatását Csaba testvér.

„Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül…..

2016 őszén tartottam egy sorozatot az áldott békéről. Kollégáimat megkérem, hogy ezeket az elmélkedéseket adják közre esténként 18.00 órától, és ígérem, ha Isten segít, újból elkezdjük a közös élő imádkozást is! Addig

hirdetés

imádkozzunk – ahogy lehet, külön-külön –, hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban!

Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtsünk békét magunkban és világunkban!

Szeretettel, Csaba testvér”

Forrás: Facebook / Csaba testvér

Borítókép - Fotó: Hegedüs Márton
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás