2020. 09. 22.

Igazak a hírek – jön a Passió folytatása

Hosszas várakozás előzi meg a nagysikerű Passió film folytatását. Az alkotás „A feltámadás” címet fogja kapni és Jézus szerepét ezúttal is Jim Caviezel fogja alakítani.

Izgatott várakozás előzi meg Mel Gibson új filmjét, a Passió folytatását. Még tavaly adtunk hírt arról, hogy egyes portálok szerint legkésőbb 2020 húsvétja előtt a mozikba kerül A feltámadás című alkotás. A bemutató azonban még várat magára. 

Jim Caviezelt, a Passió főszereplőjét is kérdezték az alkotás megjelenéséről, aki arról nyilatkozott, hogy megkapta Mel Gibsontól az új film harmadik vázlatát.

A címe A Passió: Feltámadás, ez lesz a legnagyobb film a világon

– mondta a színész a Breitbart Newsnak.

hirdetés

Az Izraelben, Marokkóban és több európai helyszínen forgatott film középpontjában a Jézus halálát követő három nap áll, az az időtartam, amelyet eddig még nemigen emelt ki egy film sem – nyilatkozta Alfonso Mendiz, az UIC, a Barcelonai Egyetem kommunikációtudomány-professzora. A beszámolók szerint a film a sírbatétellel kezdődik, és arra a három napra koncentrál, amely a feltámadásig eltelik, amelyet Jézus tanítványai félelemben éltek meg. Az alkotás aztán ezt az utat bejárva a feltámadásban csúcsosodik ki.

,,Ez nem szimplán a Passió 2 lesz, hanem a Feltámadás. Komoly téma, amelynek nem lehet csak úgy nekiugrani, és filmnyelvre ültetni. A történet ismert, akár most is elolvashatod. De inkább a mélyebb összefüggéseken, jelentéstartalmakon van a lényeg. Randall Wallace is erre fog koncentrálni, aki nemcsak hogy remek író, de rendezőnek is kiváló” – nyilatkozta még 2016-ban Mel Gibson.

A Passiót 2004-ben mutatták be és 612 millió dollár bevételt hozott, ami elképesztő összeg tekintve, hogy harmincmillió dollárból készült.

„Olyan sürgető ez most. Az ilyen filmek mostanában nem készülhetnének el. A filmek, amelyeket mostanában készítenek, Marvel-szuperhősfilmek. Supermant látni fogod. Jézust nem. Nekem lehetőségem volt eljátszani a legnagyobb szuperhőst, aki valaha élt” – mesélt Jim Caviezel még márciusban a Fox Newsnak Hollywood egyre növekvő bibliai filmekkel szembeni ellenségességéről.

Forrás: Index.hu

 

Borítókép: YouTube
Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Filipánics Tibor 2020. 09. 22. 15:07

    “A címe A Passió: Feltámadás, ez lesz a legnagyobb film a világon” Eszembe jutott Jézus,mikor az asztalnál ül és arról tanít kikből lesznek az utolsók.
    “Nekem lehetőségem volt eljátszani a legnagyobb szuperhőst, aki valaha élt” Ez is milyen érdekes, “a legnagyobb”. A keresztényeknek biztosan de oly sok vallású ember él még a földön. Persze ez kikerülhetetlen,én például akkor esek ebbe a hibába,mikor az egészséges gondolkodású emberről beszélek. Más kérdés,hogy én ezzel tisztában vagyok,vajon ő is?
    Várom a filmet,kíváncsi vagyok milyen Megváltó képpel fogják filmre vinni.