2020. 08. 23.

6 tuti tipp, hogy katasztrófa legyen a nászéjszakád

Nagyné Végh Csenge az Egy testté Instagram-oldalon és YouTube csatornán foglalkozik a szexualitás és a tisztaság kérdéseivel. Ironikus ám fájdalmas bejegyzésében azokat a dolgokat szedte össze, melyek garantáltan elronthatják a nászéjszakát.

Tudom ám, hogy mindannyian erre vágytok. Unalmas lenne az élet, ha minden jól sülne el. Lássátok, kivel van dolgotok, elárulom hát a titkot.

1. Nézz pornót! Sokat. Máskülönben honnan is tudnád, mit kell kezdeni egy nővel/férfival? Mázlisták vagyunk, hogy abban a történelmi korban élünk, amikor a párosodás technikájának ilyen részletes dokumentációja áll rendelkezésünkre. Szívj hát magadba minél többet belőle, és próbáld minél pontosabban utánozni a látottakat. Ha a pornó nem fekszik annyira, a romantikus filmek, erotikus olvasmányok is megteszik. ⁣

2. Messzire kerüld el viszont az ismeretterjesztő olvasmányokat. A szexhez érzések kellenek, nem elméleti tudás. Határozottan nem ajánlom az Örömre teremtve c. könyvet. A végén még túl tiszta képet kapnál a szexualitás működéséről egy keresztyén orvos és egy házassági tanácsadó tollából. Belegondolni is szörnyű. ⁣

3. Támassz elvárásokat! Magaddal szemben és a pároddal szemben is! Sehová sem haladna az ember, ha nem a maximumot várná magától. Az az alap, hogy mindennek elsőre ⁣tökéletesnek kell lennie. Ismételgesd magadban a mantrát reggel, délben, este: “Tökéletes szerető leszek a nászéjszakámon, tökéletes élevezetben részesítem a páromat, és én magam is tökéletes gyönyört és eksztázist élek át.”⁣

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Csenge | EGYTESTTÉ (@egy_testte) által megosztott bejegyzés,

hirdetés



4. Véletlenül se beszélgessetek róla a jegyeseddel! Sok beszédnek sok az alja, a szexet csinálni kell, nem beszélni róla. Csak bekavarna, ha megosztanátok egymással a vágyaitokat, elképzeléseiteket, gondolataitokat. Van, amiről jobb nem tudni. ⁣

5. Ne foglalkozz a múlttal! Hagyd a hátad mögött és csak a jövőbe tekints! Múltban kotorászás csak galibákat okoz, semmi szükség “feldolgozni” a sérelmeket, rossz mintákat, traumákat, tapasztalatokat!⁣ Dobálj be mindent egy zugba a tudatalattidba és zárd jól rá az ajtót! Probléma megoldva!

6. És ha itt a nagy pillanat, hát csapj a lecsóba! Eddig vártál rá, akkor most már ne finomkodj, ne húzd az időt! Vedd el végre, ami jár neked. ⁣Minél hamarabb, annál jobb.

Íme, kezedben hát a tudás, nem kell megköszönni.

***

Szerinted mi az, ami még rossz hatással lehet a házastársak együttlétére?

Forrás: EGYTESTTÉ, Instagram

Szerző: Nagyné Végh Csenge

Borítókép: Methaphum Thongbun | Dreamstime.com

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Blog
hirdetés

3 hozzászólás

  • Válasz Németh Rezső 2020. 08. 23. 22:05

    A szex a 6. számú bűnről kapta a nevét a parancsolatok száma alapján. Ezzel hogy nevet adtunk neki már leválaszottuk a szeretetkapcsolatról . Ami annak egy intim senkire se tartozó része. Önálló fogalomként használva máris bűnt jelent. A kereszténység és ez a téma összeférhetetlen. A szentírás minimálisan foglalkozik vele, leginkább a bűn kontextusában. Ahogy a hasmenést és a lábgombát se tárgyalja.

  • Válasz Géza 2020. 08. 24. 13:49

    7. Hallgasd vég nélkül Hodász atya és egyéb tanítók előadásait arról, hogy a szexualitás súlyos bűn, így ha egyszer egy párkapcsolatban vágyat érzel a párod iránt, az egy állandósult bűntudattal és szorongással kapcsolódik majd benned össze. Ez lehetővé teszi hogy 35 évesen se tudj egy normális párkapcsolatot kialakítani, így a nászéjszaka katasztrófája sosem fog elérni.

  • Válasz Németh Rezső 2020. 08. 27. 21:52

    8. Ne tégy hamis tanubizonyságot! A szerelem megélését e térem se mondja senki bűnnek. A szexelés önmagáért az tényleg bűn.