2020. 04. 18.

Gyakori kérdések és a válaszok a könyvrendelések kapcsán

Nagy örömünkre sokan érdeklődtök a 777 gondozásában megjelent két könyv iránt. (A Papp válaszol, Megszabadítottál szégyenemtől) Most összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat is.

Hogyan tudom a két könyvet együtt megvenni?

Azért, hogy ne kelljen két rendelést is leadnotok és a rendszer se számlázza fel kétszer a szállítási költséget, elegendő csak az egyik könyv rendelését kitölteni és megjegyzésbe beírni, hogy a másik könyvből hány darabot kértek. A megjegyzésben írt könyvek árát nem fogja mutatni a rendszer, de a díjbekérőn már az összesített ár fog szerepelni. Mindkét könyv ára 2990 forint.

hirdetés

Külföldre is tudok rendelni?

Sajnos a koronavírus miatt jelenleg nem tudunk külföldre könyvet postázni. Amint ebben változás lesz közzé fogjuk tenni a szállítás, átvétel lehetőségeit.

Mikor érkezik meg a könyv?

A rendelés után díjbekérőt küldünk és a kifizetés utáni hétfőn vagy szerdán adjuk postára a könyveket. A könyvek elsőbbségivel kerülnek feladásra, így másnap már meg is érkeznek. Kérjük türelmeteket a várakozásban!

Lehet valahogyan dedikáltatni a könyveket?

A Papp válaszol című könyvet sajnos nem tudjuk dedikálva postázni, a Megszabadítottál szégyenemtől címűt viszont igen. Ehhez annyit kell tennetek, hogy a rendelésnél a megjegyzés mezőbe beírjátok a nevet, neveket, amire kéritek a dedikálást.

Viszonteladóként hogyan tudunk hozzájutni a könyvekhez?

A jelen helyzetben a viszonteladóknak is postázás útján juttatjuk el a könyveket. A kedvezményekről és a postázás részleteiről az info@777blog.hu email címen lehet érdeklődni.

Hol tudom megrendelni a könyveket?

Az alábbi oldalak alján lévő űrlap segítségével tudjátok megrendelni a könyveket:

Dr. Papp Miklós: A Papp válaszol – Kérdések és válaszok tabuk nélkül

Lábánné Hollai Katalin: Megszabadítottál szégyenemtől – A Biblia és a 21. század meddő asszonyai

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás