2020. 04. 08.

#NEFÉLJETEK – Flashmobot indítunk!

Újabb kreatív felhívással fordulunk hozzátok, olvasókhoz. Mondjuk el és mutassuk meg a világnak ebben az embertpróbáló időben Jézus egyik legfontosabb üzenetét: Ne féljetek!

Az imalánc csak megerősített minket, hogy az összefogásnak ereje van és erre rendkívül nagy szükség van ebben a járvány időszakban. A mostanában kialakult médiazaj miatt többen úgy érezhetik, hogy eluralkodott a feszültség és kilátástalanság. Ennek akarunk véget vetni azzal az üzenettel, ami a Bibliában is számtalanszor hangzik el: Ne féljetek!

hirdetés

Bonifert Rita, a 777 szerkesztőségének tagjaként egy videómeghívóban invitálja olvasóinkat, hogy a beküldött videókból készítsünk láncot, hogy az online térben szó szerint átadhassuk egymásnak a “Ne féljetek!” felhívást. 

Ennek beküldési módja a következő:

  • Írjátok fel egy lapra olvashatóan a “NE FÉLJETEK!” üzenetünket.
  • Vegyétek fel magatokat kamerával, akár telefont elfordítva fekvőben, ahogy nektek jobbról balra áthúzzátok a képernyő egyik szélétől a másikig, mintha valakinek átadnátok ezt a papírt.

Fontos! Ne takarjátok ki vele az arcotokat  és ne zavarjon, hogy végeredményben tükröződik a szöveg, mivel mi összevágva úgyis megfordítjuk a kész alkotást. 

  • Lehettek kreatívak bármit csinálhattok az átadás közben, de egy a fontos, hogy a videó kezdete és a végén a papír már kilógjon a képernyő széleiből.
  • Végezetül pedig küldjétek el nekünk emailben az info@777blog.hu címre a videótokat április 11-én 12 óráig!

Az elkészült alkotásokat összevágva tesszük közzé, hogy egy nagy láncot alkotva együtt buzdítsunk mindenkit arra, így húsvét alkalmával, amit Jézus is mondott feltámadása után: „Én vagyok, ne féljetek!” 

“Világosságom és üdvösségem az Úr – kitől félnék? Életem oltalmazója az Úr – kitől rettegnék?” (Zsolt 27,1)

Borítókép: A4 Landscape Flyer Mockup

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Kreatív Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás