2020. 04. 02.

2 könyvet 1 rendelésre – Vedd meg a 777 mindkét könyvét egyszerre!

Büszkék vagyunk, hogy immár két kiadott könyvvel is büszkélkedhet a 777 és akár a kettőt együtt is megrendelhetitek.

2019. novemberében tartottuk a különleges könyvbemutatóval egybekötött OFFLINE-unkat, melyen Papp Miklós A Papp válaszol című könyvét mutattuk be. A kötet az azonos című kérdés-válasz rovatunk nyomtatott formája. Miklós atya ugyanis hétről hétre válaszolt és válaszol most is a ti kérdéseitekre. A válaszokat pedig rendszerezve olvashatjátok most már a könyvben is.

Március 31-én szerkesztőtársunk, Lábánné Hollai Katalin könyve is megjelent Megszabadítottál szégyenemtől címmel, melyben őszintén vall a meddőség küzdelmeiről. Mindezt a bibliai meddő asszonyok történeteivel állította párhuzamba. A könyv igazi tabukat dönt, hiszen a meddőség a félelmek, a gyász és az intimitás témaköreit foglalja magába, melyekről nagyon nehéz beszélni. Ugyanakkor Kata írása megmutatja, hogy van remény, Istennel meg lehet élni ezt az állapotot is örömökkel és rengeteg áldással.

hirdetés

Ha szeretnéd a 777 mindkét könyvét megvenni, akkor így teheted meg legegyszerűben:

1. Töltsd ki a Megszabadítottál szégyenemtől könyv rendelőfelületét!

2. Megjegyzésbe írd be, hogy kérsz A Papp válaszol c. könyvből is. (Ha többet kérsz, írd meg a darabszámot!)

Ezek után már el is küldheted a megrendelést.

Ne lepődj meg, a rendszer nem fogja a végső árba beleszámítani a Papp válaszol könyvek árát, de a díjbekérőt mi már az összesített árról fogjuk kiküldeni. Mindkét könyv ára 2990 forint darabonként, a szállítási költség pedig 1500 forint. Öt vagy annál több könyv rendelése esetén a postaköltséget átvállaljuk.

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás