2020. 01. 01.

Ima az új év kezdetén

Új évbe, sőt új évtizedbe léptünk a mai nappal. Legyen első dolgunk, hogy hálát adunk Istennek az elmúlt időszak áldásaiért és imádkozunk az elkövetkezendő évért.

Mennyei Atyám! Különleges ez a nap számomra, hiszen az új év első napja a megújulásra, a felfrissülésre az új kezdetekre emlékeztet. Szeretném Eléd hozni ezt az új évet, annak minden tervével, napjával és tennivalójával együtt. De mindenekelőtt hálát adok az elmúlt év áldásaiért. Köszönöm, hogy megtartottál, hogy kifogyhatatlan szeretettel és hűséggel szerettél. Köszönöm, hogy velem voltál és gondot viseltél rám, még akkor is, amikor úgy éreztem, hogy nem figyelsz rám. Köszönöm azokat az embereket, akiket mellém adtál, akik támogattak, szerettek, velem örültek és velem szomorkodtak és Hozzád vezettek közelebb.

hirdetés

Most kérlek Jézus Krisztus, te járj közben értem az új esztendő kezdetén, hogy Atyánk áldása teljes legyen az életemen. Kísérje áldás azokat, akiket szeretek, akikkel kapcsolatba kerülök, akiket rám bízol. Legyen bőség szeretetben, anyagiakban és a Lélek gyümölcseiben. Szentlélek, hozz számomra tisztán látást, hogy úgy szemlélhessem Istent és az ő titkait. Adj erőt az idei feladataimhoz és mutasd meg, mely tulajdonságaimban, elhatározásaimban kell megerősödnöm, hogy még inkább azzá a szeretett gyermekeddé váljak, akivé elképzeltél, amikor igent mondtál az életemre.

Ámen

Ima
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz B. Csaba 2020. 01. 01. 18:49

    IMA AZ ÚJ ÉV KEZDETÉN – “Új évbe, sőt új évtizedbe léptünk a mai nappal.”
    Sorry, nem akarok kekeckedni, de 2021-ben kezdődik az új évtized. (Nincs 0/Null év!)
    Üdvözletemet küldöm Stuttgart elővárosából és Isten áldását kívánom a Weboldal munkatársainak és minden kedves olvasónak.
    Kegyelem teljes új évet kívánok!

  • Válasz András 2020. 01. 07. 04:35

    Határértékek problematikája.
    A matematikusok sok évtizedes “vitatémája.
    Ha az életből nézzük, mielőtt a gyermek egy éves lesz, addig is él már. 🙂